Nieuw

Links-liberale advocate krijgt een trap onder haar hol – voelde geen sympathie met Las Vegas slachtoffers omdat countryfans republikeinen zijn

CBS heeft zijn vice vd Hayley Geftman-Gold eruit geknikkerd omdat ze heeft verklaard dat de mensen die zijn vermoord in Las Vegas geen sympathie verdienen, omdat het waarschijnlijk rechtse mensen en Republikeinen waren.

Het Amerikaanse televisiestation CBS heeft zijn vice-president Hayley Geftman-Gold ontslagen nadat ze op Facebook een bericht had geplaatst over het bloedbad van zondag in Las Vegas, waar tijdens de countrymuziekfestival Route 91 Harvest Festival 59 mensen werden gedood en meer dan 500 gewond raakten.

In het Facebookbericht schreef Geftman-Gold dat ze “geen sympathie” voelde voor de slachtoffers omdat “liefhebbers van countrymuziek meestal republikeinse vuurwapengewapende mannen zijn”.

– Haar uitspraak is voor iedereen bij CBS totaal onaanvaardbaar. Onze harten zijn met de slachtoffers van Las Vegas en hun families, zegt een woordvoerder van CBS in een verklaring.

Geftman-Gold, die ook als top advocaat in het bedrijf gewerkt heeft, heeft zich daarna verontschuldigd voor wat ze heeft gezegd.

“Mijn schandelijke opmerkingen weerspiegelen niet de mening van mijn voormalige werkgevers, mijn collega’s, mijn familie en mijn vrienden Ze weerspiegelen niet mijn werkelijke overtuigingen – dit zinloos geweld verdient het diepste medeleven. Ik begrijp en accepteer alle gevolgen van die mijn woorden hebben veroorzaakt.”, schreef ze later.

Bron:

http://www.foxnews.com/entertainment/2017/10/02/top-cbs-lawyer-no-sympathy-for-vegas-vics-probably-republicans.html

Doe mee met 8.464 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4963 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Links-liberale advocate krijgt een trap onder haar hol – voelde geen sympathie met Las Vegas slachtoffers omdat countryfans republikeinen zijn

 1. Duchesne // oktober 3, 2017 om 23:53 //

  Rond het jaar 2000 correspondeerde ik via internet met een vrouw met MS in Amerika, ze vertelde me dat er mensen waren die niet wilden “chatten” met haar omdat ze bang waren ook MS te krijgen……ik begrijp dan ook waarom Hillary Clinton dacht de verkiezingen te winnen door alles en ierdereen af te zeiken…en zulke reacties verbazen me ook niet meer, alleen…dit soort heeft dus ook nog stemrecht. Uw weloverwogen gedachten over op welke partij te gaan stemmen worden door dit soort door RTL en SBS opgeleide mensen tot nutteloos gemaakt.

  Laat de oorlog maar beginnen, de vrede is te triest voor woorden.

  Liked by 2 people

 2. Tijl Uylenspiegel // oktober 4, 2017 om 00:39 //

  Het is een mengeling van decadentie en hoogmoed na vele decennia zonder oorlog honger of ellende en het leven onder een kaasstolp met louter gelijkgezinden. Waarschijnlijk is ze verbaasd dat zovelen tot in het diepst van hun ziel beledigd en geraakt zijn door wat zij zegt. Het is onzin te denken dat ze haar woorden terugneemt, het is puur het beperken van de schade die ze zichzelf berokkend heeft. Zij denkt dat ze een mening heeft, in werkelijkheid is ze gewoon een abject persoon dat zo ver als mogelijk uitgesloten dient te worden.

  Like

 3. We hebben het hier over een dame genaamd Hayley Geftman-Gold.
  De url https://everipedia.org/wiki/hayley-geftman-gold/ klaart op met wie we te maken hebben. Vooral haar religie is interessant en voor mij wederom een duidelijke verklaring voor haar schandelijke opmerkingen op Twitter.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: