Nieuw

Islamic State releases audio clip of caliph al-Baghdadi, who has been reported dead at least four times

The caliph has been killed every year since 2014, including this year. Yet he has a new audio clip.

URGENT: ISIS leader Abu Bakr al-Baghdadi allegedly killed by US airstrikes September 6, 2014

Radio Iran: Islamic State’s caliph Abu Bakr al-Baghdadi is dead of injuries from airstrike Pentagon denies hit him April 27, 2015

Is the Islamic State’s caliph al-Baghdadi dead (again)? June 17, 2016

Islamic State caliph al-Baghdadi is dead (again) June 11, 2017

“Islamic State releases purported audio clip of leader Baghdadi,” Middle East Eye, September 28, 2017:

The Islamic State (IS) group released an audio recording on Thursday of what it said was its leader Abu Bakr al-Baghdadi calling on members under pressure in Syria and Iraq to “resist” their enemies.

“The leaders of the Islamic State and its soldiers have realised that the path to… victory is to be patient and resist the infidels whatever their alliances,” said the person heard in the recording.

It was not clear when the message, released by the IS-affiliated al-Furqan media group, was recorded…

readmore>>
jihadwatch
Also published on Zeepertje.com

 

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

2 Comments on Islamic State releases audio clip of caliph al-Baghdadi, who has been reported dead at least four times

 1. templars2017 // oktober 3, 2017 om 20:50 //

  Dat is geen mens ,hopelijk is het ook geen kat want die hebben 9 levens.
  Dat het iedere keer blijkt mis te zijn kan verschillende redenen hebben ofwel is hun info van de plaats waar ze bombarderen nooit juist of ze kunnen niet mikken ,wat ik betwijfel, dus komen we terug op het feit dat de info niet juist is.
  Dit is heel goed mogelijk ,wie geeft die info ? juist voddekoppen op het terrein , ook in deze oorlog is een spionagespel aan de gang en heb je dubbelagenten aan beide zijden , dus zekerheid dat de Grote baardaap der baardapen dood is zal je enkel hebben als je zijn lijk ,al dan niet in stukken, ziet voor je liggen.
  Al de rest is pure speculatie ,of hoe een oud instructeur van me altijd zei “je moet het niet denken ,je moet het zeker zijn” die man sprak en waarheid als een koe ,ik ben er hem nog altijd dankbaar voor.
  Zolang er geen lijk is of een beeld waarop je de baardaap ziet in de lucht vliegen is er geen zekerheid.
  Vergeet niet “oorlog is misleiding” en in het misleiden zijn de voddekoppen meesters , nadeel hieraan is dat de coalitie troepen zich op termijn onsterfelijk belachelijk maken door iedere keer vol overtuiging te verklaren dat de baardaap dood is ,zonder bewijs , dus ze denken het ….
  je moet het zeker zijn!!

  Liked by 1 persoon

 2. polderboy // oktober 4, 2017 om 00:24 //

  Ach, was met Bin laden ook zo, die zat in Pakistan toch ook op zijn biologische geitenkaas boerderij al die jaren.
  Daarnaast is het geen pop idool, die een tanende populariteit geniet, na wiens dood massaal weer muziek van verkocht gaat worden. Anders hadden ze hem allang als gevolg van een overdosis dood aangetroffen in zijn hotelkamer.
  Daarnaast heb je in de entertainment branche van religies eigenlijk maar een figuur die doorlopend altijd maar weer succes heeft, en dat is de denkbeeldige leider. Die breng uiteindelijk het geld in het laatje. Een Al Bagdadi, of een Paus, leuk natuurlijk, ze trekken heel wat publiek naar hun optredens, maar dood leveren ze geen ruk op.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: