Nieuw

ISIS claims Las Vegas attack, FBI says gunman had ‘no connection’ to terrorist group

The Las Vegas shooter, who killed 58 people and injured hundreds more, did so on behalf of Islamic State (IS, formerly ISIS/ISIL), according to an IS-affiliated website. The FBI says the perpetrator had no connections to international terrorist groups.

ISIS claims Las Vegas attack, FBI says gunman had ‘no connection’ to terrorist groupIslamic State (IS, formerly ISIS/ISIL) has claimed responsibility for the mass shooting in Las Vegas, believed to be the deadliest in modern US history.

“The Las Vegas attack was carried out by a soldier of the Islamic State and he carried it out in response to calls to target states of the coalition,” Reuters cited the Amaq, IS-affiliated website. “The Las Vegas attacker converted to Islam a few months ago.”

The terrorist group did not name the attacker but claimed that he “executed the operation in response to calls to target countries of the coalition.” However, no proof was provided to back the terrorists’ claims…

Afbeeldingsresultaat voor Stephen Paddockreadmore>>
rt
Also published on Zeepertje.com

Related; israelnationalnews>> skynewsvideo>> businessinsider>> foxnews>> telegraph>> standard>> financialexpress>> indiatimes>> indiatimes2>> newsinfo>> whotv>> tucson>> ctvnews>> motherjones>> wtvr>> bostonherald>> independent>> abcnews>> isis.liveuamap>> breaking911>> reuters>> yournewswire>> heraldnet>> bloomberg>> breitbart>> jihadwatch>> hln>> muslimissue>> jihadwatch2>> barenakedislam>> jihadwatch3>> dailybeast>>

Videos on this massacre . . .

 • Las Vegas Shooting: More Than 50 killed And 200 Hurt At Concert | TODAY

 • President Trump speaks to the nation following the Las Vegas mass shooting

 • Brother of Stephen Paddock, Las Vegas shooter gives interview

 • Jason Aldean Concert shooting in Las Vegas

 • Who Was Stephen Paddock? | Los Vegas Shooter

 • BREAKING VIDEO Las Vegas attack muliple angles

 

Doe mee met 2.525 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1530 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

5 Comments on ISIS claims Las Vegas attack, FBI says gunman had ‘no connection’ to terrorist group

 1. De FBI is the Swamp, en Trump is zo stom geweest het niet leeg te pompen.

  De FBI weet binnen 11 uur dat het geen moslim was, maar weet na 11 maanden nog geen bewijs te leveren voor de Trump-Rusland connectie.

  Fuck de FBI.

  Liked by 1 persoon

 2. Gerrit Tienkamp // oktober 3, 2017 om 04:17 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogden reageerde:
  Fucking Yankees

  Like

 3. skeeter // oktober 3, 2017 om 07:13 //

  Smerige kaffer Trevor Noah kon het vanavond niet laten om binnen 1 minuut over guns te gaan zeiken. Smerige kaffer hond dat het is.

  Liked by 1 persoon

 4. Henk der Niederlànder // oktober 3, 2017 om 10:44 //

  Nou ja, we kunnen er in ieder geval op wachten dat op de verschillende media verklaard gaat worden dat het niks met de islam te maken heeft.
  Wat zal het worden denk Ik dan.
  Verwarde persoon of iets in die geest.

  Liked by 1 persoon

 5. Doet denken aan een false flag. Een “Lee Harvey Oswald” geval. Er werd vanuit meerdere verdiepingen tegelijk geschoten.

  Vegas-Shooting: Medien-Erzählung völlig falsch, mehrere Schützen http://staatsstreich.at/vegas-shooting-medien-erzaehlung-voellig-falsch-mehrere-schuetzen.html

  Live Updates: America Mourns, Searches for Answers After Historic Las Vegas Shooting – Breitbart
  http://www.breitbart.com/big-government/2017/10/03/live-updates-america-mourns-searches-answers-historic-las-vegas-shooting/

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: