Nieuw

Haagse jihadronselaar die zijn dochtertje doodschudde krijgt 2 jaar cel

DEN HAAG – De 26-jarige Rudolph Holierhoek (foto) uit Den Haag is dinsdag in hoger beroep veroordeeld tot een celstraf van 2 jaar en 3 maanden vanwege het dood schudden van zijn bijna 4 maanden oude dochtertje. Het meisje liep door het schudden zwaar hersenletsel op. Daaraan overleed ze. Holierhoek werd bekend als ronselaar voor de jihad en stond daarvoor ook al voor de rechter.

Het gerechtshof acht niet bewezen dat Rudolph Holierhoek zijn dochter wilde doden: ‘Holierhoek heeft het feit dat de baby door het schudden zwaar lichamelijk letsel kon oplopen op de koop toegenomen.’

Lees verder:

https://www.omroepwest.nl/nieuws/3528905/Haagse-jihadronselaar-die-zijn-dochtertje-doodschudde-krijgt-2-jaar-cel

Doe mee met 2.527 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5149 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on Haagse jihadronselaar die zijn dochtertje doodschudde krijgt 2 jaar cel

  1. Tijl Uylenspiegel // oktober 3, 2017 om 17:15 //

    Geen wonder dat de gevangenissen leeg staan, als je zelfs voor zo’n misdaad nog maar twee jaar krijgt waar dan ook nog tig maanden vanaf gaan, maw. over een jaartje loopt hij weer vrolijk fluitend in de rondte. Er is een tijd geweest dat je voor het stelen van een kip langer bestraft werd !!

    Liked by 1 persoon

  2. Gek dat hier in Brasil de knijpen overvol en niet bij te bouwen zijn…uiteraard NIET luxieus ingericht(behalve voor politieke rovers)….verschil moet er wezen.Dat leegstaan zal dus meer met bezuiniging te maken hebben….kan men meer ”vluchtelingen” onderhouden.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: