Nieuw

Franse politie vindt explosieven in Parijs – Niemand is meer veilig Allahu Hakbar

De Franse politie heeft aanhoudingen verricht nadat een explosief is aangetroffen bij een woning in Parijs.

Het explosief werd zaterdagochtend gevonden in het chique 16de arrondissement. Het zou gaan om vier gasflessen, waarvan twee buiten het gebouw en twee binnen op de overloop. Sommige gascilinders waren overgoten met benzine en via bedrading verbonden aan een mobiele telefoon. Een huurder trof de gascilinders aan en schakelde de autoriteiten in. De explosievendienst maakte de bom onschadelijk.

Volkskrant >>

In Wake of Attempted Paris Bombing, French Government Says ‘No-One Is Safe’

French interior minister Gérard Collomb has warned that “no-one is safe” after the authorities foiled an attempted apartment bombing in Paris.

Five suspects have been detained after a resident in an apartment building in the 16th arrondissement reported suspicious activity to the police, the Associated Press reports.

“Blowing up a building in a chic neighbourhood of Paris — is this not a sign that no one is safe? This doesn’t happen just in suburbs in working-class neighbourhoods,” remarked Collomb.

Breitbart >>

Doe mee met 2.524 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7543 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Franse politie vindt explosieven in Parijs – Niemand is meer veilig Allahu Hakbar

 1. Het is zaterdag gebeurt , nou had het ergens ander geweest stond het zaterdag al in de media ,maar aangezien het een buurt van de hogere klasse is hebben ze dat maar proberen te verzwijgen.
  Benieuwd wie allemaal in die blok woont , en of ze nu ook een bruin streepje hebben in hun onderbroek.
  Betekend ook dat zij, die er de “bom” hebben geplaatst , vrije toegang hadden om het er naar toe te transporteren en tijd genoeg om hem er te monteren.
  De snelle opsporing en arrestatie van de vermoedelijke daders zal wel voor een groot deel te danken zijn aan de vele camera’s die wel zullen aanwezig zijn geweest.
  Benieuwd of we er nog veel over zullen horen.
  Voor de hogere klasse waar merendeel de linkse kar helpen trekken ,uit allerlei gronden en redenen, mogen ook beginnen bibberen , voor de voddekoppen zijn ze evenzeer kanonnenvoer als wij dat zijn.
  Wordt vervolgd………….

  Like

 2. Hoog tijd dat de elite net als wij gaan kennismaken met lafhartige terroristische aanslagen, misschien dat er nog inzicht komt. En dan….beter laat dan nooit.

  Like

 3. polderboy // oktober 3, 2017 om 19:51 //

  Nu worden achteraf repressieve maatregelen genomen. Daders en/of vermoedelijke daders worden gestraft, opsporing krijgt een grotere omvang en grotere bevoegdheden. Hier zijn kosten aan verbonden. Daarnaast levert islam inmiddels in brede omvang via aanslagen, segregatie, angst, polarisatie, een enorme berg verborgen kostenpost op.

  Al deze kosten zijn vermijdbaar indien de juiste preventieve maatregelen worden genomen.
  Of het huidige bestuur doet dit, of ander bestuur is nodig die dit doet.

  Like

 4. polderboy // oktober 3, 2017 om 20:59 //

  Verder blijft wetgeving natuurlijk blubber. Het is geen wetgeving, het is een afschuif systeem.

  Zo geeft de Franse wetgever, Macron en Co. de Franse uitvoerder van de wetgeving, de politie, de volgende bevoegdheid, wat natuurlijk ook een opdracht tot handhaving inhoudt:
  “Sluiten van gebedsruimte waar ideeën, geschriften en theorieën die haat, geweld en discriminatie uitlokken.”
  https://www.washingtonpost.com/world/europe/with-french-patriot-act-macron-enrages-french-muslims/2017/10/03/998a0af4-a841-11e7-9a98-07140d2eed02_story.html?utm_term=.a96889e32617

  De uitvoerder, de politie, mag dus gaan verzinnen wanneer een gebedshuis gesloten moet worden. Vergelijk een wegenverkeerswet, waar alleen het artikel “gevaarlijk gedrag op de openbare weg” als strafbaar wordt benoemd. In de ene situatie is 200 rijden door een agent te tolereren, in de andere 150, of 100. Weggebruikers voelen zich al snel genaaid, door willekeur. Uitvoerend gezag zit met een wet waar helderheid en eenvoud ontbreken.

  Preventieve wetgeving, met van tevoren duidelijke, heldere en eenvoudig uit te voeren regels zijn noodzakelijk. Dit vereist moed, kunde en creativiteit van de wetgever. Die mist volledig, lijkt het.
  Discriminatie ontkom je overigens niet aan. Ik voel me ook gediscrimineerd, omdat ik sinds mijn jeugd bijna Jos Verstappen evenarende coureur kwaliteiten bezat, en dus veilig in mijn bolide met 180 over de weg kan rijden. Toch ontkom ik ook niet aan het feit dat de helderheid, eenvoud en daarnaast willekeur tegengaande wetgeving mij in casu discrimineert. Het zij zo.

  Like

 5. Ook Jos Verstappen krijgt een bekeuring als hij door rood rijd, ondanks dat het misschien best wel zou kunnen volgens zijn eigenschappen en inschatting.
  Ook met 200Km over een weg rijden is geen reden om Jos dan maar niks op te sturen omdat hij Jos Verstappen is en over bepaalde kwaliteiten zou beschikken.

  Like

 6. polderboy // oktober 3, 2017 om 21:25 //

  @BertG. 21:10
  En dat is ook het punt bij religie. Iedereen weet dat islam vrede is. Maar ook de islam ontkomt in casu niet aan stevige preventieve regels, omdat er lui rondlopen die Allah Akbar brullen, en blijkbaar helemaal niet over vredelievende kwaliteiten beschikken.
  Eigenlijk ben ik ook zo eentje. Verre van een Jos verstappen, en als ik in dat roestige karretje van mij 180 rijdt, dan word het een uiterst gevaarlijk stuurloos projectiel.
  Maar goed, Jos verstappen Is daardoor wel de gediscrimineerde pineut, gelijk alle vredelievende islamieten. Maar dat komt door die eenvoud en helderheid en het tegengaan van willekeur in de wet, mede om die wet uitvoerbaar en effectief te houden, ook weer qua kosten.
  Jos begrijpt dat wel, islamieten niet, lees ik in het artikel van Washington Post onder mijn reactie op 20:59.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: