Nieuw

Francken trekt verblijfsrecht imam Grote Moskee van Brussel in

De Grote Moskee van Brussel dook het voorbije jaar regelmatig op in de onderzoekscommissie naar de aanslagen in Brussel in 2016.

Volgens de staatssecretaris (N-VA) is de man een ‘geradicaliseerde salafist’ en vormt hij een gevaar voor ‘de samenleving en de nationale veiligheid’.

Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken heeft het verblijfsrecht van de imam van de Grote Moskee van Brussel, imam A.S., ingetrokken.

Kan het intrekken van de verblijfsvergunning van de imam niet leiden tot spanningen met Saoedi-Arabië? ‘Die spanningen zijn er ook met Turkije. Ik reik ook geen visa meer uit voor imams van Diyanet-moskeeën.

Knack >>

Zie ook:

“Grote Moskee in Brussel spendeerde 1,2 miljoen aan verspreiding doctrine”

Financiën grote moskee Brussel duister

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7999 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Francken trekt verblijfsrecht imam Grote Moskee van Brussel in

  1. goed zo heer Francken, nu de rest van alle moskeen dicht, wij zijn christelijke landen en de bevolking wil dit niet, zijn er in hun landen kerken, dat dacht ik niet
    in Den-Haag willen ze een kerk een moskee maken, we moeten dit eens een halt toe roepen, maar met onze kleuters in Den-Haag kunnen we daar lang op wachten

    Like

  2. Wordt deze woestijnrat straks met open armen in Nederland ontvangen, want hier hebben ze een welkomscommité

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: