Nieuw

Fakenews kent geen politieke affiliatie

Door: Hannibal

Fakenews begint uit het centrum van de politieke aandacht te raken. Dat is niet per ongeluk, aangezien het woord zijn functie tegen alternatieve nieuwsbronnen begint te verliezen. En er is sprake van een boemerangeffect.

Dat boemerangeffect wordt mooi geïllustreerd door het schandaal dat nu de Oostenrijkse verkiezingen lijkt te gaan domineren. De sociaaldemocratische SPÖ zat al in de hoek waar de klappen vallen, en een aantal partijleden hoopte het tij te keren door de leidende christendemocraat zwart te maken via Facebook. Zondag 15 oktober zijn er verkiezingen, en het valt niet eenvoudig te zien hoe de SPÖ nu nog aan een verpletterende nederlaag kan ontkomen.

De sociaaldemocratische SPÖ van de Oostenrijkse bondskanselier Christian Kern is twee weken voor de verkiezingen ernstig in verlegenheid gebracht. Medewerkers van de partij hebben geprobeerd met nep-accounts op Facebook de christendemocratische kanselierskandidaat Sebastian Kurz (ÖVP) te beschadigen.

Lees verder:

http://verenoflood.nu/fakenews-kent-geen-politieke-affiliatie/

Doe mee met 7.554 andere volgers

About rommel (2266 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: