Nieuw

Thierry Baudet kletst uit zijn nek

Fragmentje uit WNL van Zondag [1-10-2017]:

Is dat zo Thierry, staat dat nergens? Wat is dit dan?

Ik herinnerde me namelijk prompt een ander gevalletje waarbij een Kamerlid niet zijn motie op schrift bij zich had, de racist Tofik Dibi. Alleen op dat moment was niet de stuntelende Kharib Kamervoorzitter, en zat er geen Joël Voordewind naast ‘dat zoeken we op’. Nee, op dat moment was de beste Kamervoorzitter die geen Kamervoorzitter mag zijn en daarom plaatsvervangend voorzitter is, voorzitter. Dat Martin Bosma geen voorzitter mag zijn is omdat de rest van de kamer altijd de mond vol heeft van ‘verbinden en inclusiviteit’ maar wel categorisch alles uitsluit wat met de PVV te maken heeft. Bosma wist Dibi gelijk te vertellen om welk artikel het ging en hoefde niks op te zoeken, die kent dat reglement gewoon uit zijn hoofd zoals het een Kamervoorzitter betaamt.

Helaas geen fragment op You-Tube of anderszins te embedden. Wel terug te zien bij de GeenStijls.

Doe mee met 2.525 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7509 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Thierry Baudet kletst uit zijn nek

 1. Esperanza // oktober 2, 2017 om 23:15 //

  Ontpopt Thierry zich als windbuil zoals rechtgeaard politicus betaamt?

  Liked by 1 persoon

 2. Esperanza // oktober 2, 2017 om 23:17 //

  Like

 3. Esperanza // oktober 2, 2017 om 23:27 //

  Overweeg een toekomstige stem op FVD nadat PVV akoord ging met sleepwet maar die ijdeltuiterij van Baudet en Hiddama begint een beetje te irriteren.

  De goddelijke kale wist het meer klasse en te brengen.

  Like

 4. Als ze de pik op je hebben in de politiek, doen ze er alles om: JE WEG TE PESTEN, ZORGEN DAT ER EEN BOYCOT KOMT IN NIEUWSBLADEN, JE INGEBRACHTE AGENDAPUNTEN , AFKEUREN OM ZE LATER ZELF IN TE VOEREN . en dat zijn de mensen die een grote mond hebben over BUITEN-SLUITEN en DISCRIMINATIE. Hier in Alphen aan den Rijn doen ze niet anders en HET BINNENHOF is geen haar beter!
  MET DANK AAN ONDESKUNDIGE VOORZITTERS.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: