Nieuw

Polakken plunderen onze bossen!

Gisteren was ik op een Poolse website. Plotseling was de muiscursor weg...

Door: Ron Zorn

Oost-Europeanen plunderen massaal de bossen bij paddenstoelenjacht

Het is een ongewoon vruchtbaar paddenstoelenseizoen. De juiste temperatuur en de goede vochtigheidsgraad zorgen ervoor dat ze als de spreekwoordelijke exemplaren uit de  grond schieten. En dat is ook niet ongemerkt voorbijgegaan aan met name mensen die afkomstig zijn uit Oost-Europa.

Eric de Jonge, die als boswachter voor Brabants Landschap werkzaam is op de Brabantse Wal bij Bergen op Zoom, zegt dat er extreem veel paddenstoelen staan. ,,Het bos staat echt tsjokkievol. Laat ik voorop stellen dat wildplukken bij Brabants Landschap sowieso verboden is. Maar over een handjevol doen we normaal niet zo moeilijk. We zien dit jaar dat het echt heel massaal is”, zegt de boswachter.

Drijfjacht

,,Mensen lopen met boodschappentassen en emmers vol paddenstoelen door de bossen. Vorige week waren er nog vijf Polen in het bos die overal dwars doorheen banjerden.

Lees verder:

https://www.ed.nl/brabant/oost-europeanen-plunderen-massaal-de-bossen-bij-paddenstoelenjacht~acec5854/

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4968 Articles)
Altijd in oppositie.

1 Comment on Polakken plunderen onze bossen!

  1. Hier in Lelystad precies het zelfde ,en een boswachter “zien is een zeldszaamheid ,als je een paddestoel meeneemt ,neem je ook de “sporen [zaden] mee ,die er normaal voor nieuwe paddestoelen voor het volgende moeten zorgen .Turken komen nu het weer walnoten tijd is heel grof tassen vol weg halen ,bijvb êên man ,en een stuk of negen in lappen gewikkelde vrouwen ,dag in dag uit “rapen ,terwijl hij shaggie,s rolt ,Een älternatief oud vrouwtje met een mandje vindt niks meer ,zij haalde elk jr een mandje noten ,terwijl die Turken het meer bedrijfsmatig doen ,zelfs een aanhangwagentje achter het over bekende busje ,stelletje “kokmeeuwen !

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: