Nieuw

Minstens 20 doden en 100 gewonden na schietpartij op countryfestival in Las Vegas

Er zijn meer dan 20 doden gevallen en meer dan honderd gewonden na een schietpartij op een countrymuziekfestival nabij het Mandalay Bay Hotel op de beroemde Strip in de Amerikaanse stad Las Vegas. Dat bevestigt de politie, die niet aan terrorisme denkt maar een ‘lokale burger’ als dader aanduidt. Het gaat om een 64-jarige, blanke man. De politie meent dat slechts één schutter, die werd uitgeschakeld, het publiek van het festival vanaf de 31ste verdieping van het hotel onder vuur nam met automatische wapens, rond halfelf ’s avonds lokale tijd. De dader is inmiddels uitgeschakeld, volgens de politie was er slechts één schutter en is er geen sprake van terrorisme. Er kwamen ook meldingen van andere schietpartijen in de gokstad.

Lees meer:

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/live-minstens-20-doden-en-100-gewonden-na-schietpartij-op-countryfestival-in-las-vegas~aca62a21/

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/alles-wat-we-nu-weten-over-schietpartij-las-vegas~a9ab1d4a/

 

Doe mee met 2.527 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5149 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Minstens 20 doden en 100 gewonden na schietpartij op countryfestival in Las Vegas

  1. Like

  2. Duchesne // oktober 2, 2017 om 13:19 //

    Meer dan 50 doden, ruim 200 gewonden. Us chatrooms spreken over Antifa leden….

    Like

  3. Like

  4. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: