Nieuw

Jan Roos: EU-dictatuur

Doe mee met 908 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7998 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Jan Roos: EU-dictatuur

 1. templars2017 // oktober 2, 2017 om 15:44 //

  De heer Roos heeft het helemaal bij het rechte eind , het orakel van Brussel zal enkel spreken als het in hun kraam past.
  De Spaanse premier is lid van de EVP net zoals junker en merkel, dus de oorverdovende stilte is niet zo verwonderlijk.
  Een onafhankelijkheid in Catalonië is voor die elite van de EU een ware nachtmerrie ,het zou de deur kunnen openzetten voor de Basken ,de Bretoenen in Frankrijk ,de Vlamingen in België etc.
  Als dit scenario zou voet aan de grond krijgen dan is dat het einde van de EU en al haar macht.
  Om de gemoederen in Europa niet op stang te jagen moeten ze wel zwijgen anders is de kans heel groot dat al de regio’s die een onafhankelijkheidsdrang hebben ter zelfde tijd hun staart gaan roeren en dat kan Brussel niet aan .
  Dus zwijgen ze en gaan ze achter de schermen de wereldvreemde Rayoj gaan steunen.
  Op het eind van het spel zal hij en hij alleen de brokken moeten zien te lijmen.
  Wat in Oekraine gedaan is door o.m. Verhofstad is in Spanje ondenkbaar .
  Om een land via allerlei verleidingen tot de EU te krijgen daar zijn opruiende en kant kiezende taal goed voor ,maar als het in een lidstaat verkeerd gaat dan moet het intern geregeld worden !
  Het is een spel met een dubbele moraal ,om de macht van de EU te vergroten gaan ze op de barricades staan ,maar een verandering doorvoeren in een lidstaat , terwijl dat land lid is van de EU en dit een gevaar gaat betekenen voor de voortzetting ervan dan niet ,dan zwijgt het orakel.
  Het verhaal heeft ook een andere betekenis ,het is een boodschap aan al de andere regio’s die met dezelfde idee rondlopen, “als je wilt op eigen benen staan dan is geweld de prijs “.
  De EU heeft het zo in elkaar gestoken dat een regio van een land geen onafhankelijkheid kan verwerven als het in de grondwet van de lidstaat staat genoteerd , wat één van de voorwaarden is om lid te worden van de unie, ieder lidstaat heeft zijn zelfbeschikkingsrecht afgegeven bij toetreding tot de unie!
  Dat is de reden waarom Brussel zwijgt , het is een dogma “ounce in ,never out”
  Waarom is het de schotten enige tijd niet gelukt om onafhankelijk te worden van Groot – Britanië?
  Omdat de EU groot belang had bij Schotland ,of beter voor wat er in de grond zit, velen weten het niet maar Schotland heeft een aanzienlijke hoeveelheid on ontgonnen goud !
  Met de Brexit zijn toch kwijt gespeeld ,geen wonder dat de Eu tegen de Brexit is .
  De Eu zal geen dergelijke situaties dulden ,de superstaat moet en zal er komen ,maar de criminelen in hun ivoren toren weten blijkbaar niet wat de macht is van de vox populi.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: