Nieuw

Islamonazi’s intimideren Den Haag met zwarte demonstratie – PVV stelt vragen

En de collaborerende politie leidt de demonstratie ‘in goede banen’ in plaats van de illegale demonstranten op te pakken. Zo kennen we de jihadstad achter de duinen weer.

SCHRIFTELIJKE VRAGEN

Den Haag, 02 oktober 2017

Onder verwijzing naar artikel 30 van het Reglement van Orde heeft de fractie van de PVV de volgende vragen gesteld aan de voorzitter van de gemeenteraad:

1. Bent u bekend met de massale demonstraties van afgelopen weekeinde bij meerdere Haagse moskeeën, waaronder bij de Al Madinah op de Loosduinseweg en de moskee op de Mient?*

2. Kunt u aangeven op welke plekken in Den Haag deze demonstraties i.h.k.v. de asjoera nog meer hebben plaatsgevonden? Zo neen, waarom niet?

3. Is de burgemeester vooraf en tijdig door de organisaties op de hoogte gesteld van deze demonstraties? Zo ja, waarom hebt u deze demonstraties toegestaan? Zo neen, is er een proces verbaal opgemaakt i.v.m. overtreding van de APV of gaat dat n.a.v. onze schriftelijke vragen gebeuren?

4. Welke maatregelen hebben de politie en de gemeente genomen ten aanzien van deze demonstraties en welke voorschriften en beperkingen zijn er gesteld?

5. Is het u bekend dat de weg totaal geblokkeerd werd tijdens de demonstraties bij de Al Madinah waardoor het verkeer kwam vast te staan en opgehouden werd? Zo ja, mag dat zomaar en acht u dit als Haags stadsbestuur wenselijk?

6. Wat vindt u van de overlast die veroorzaakt werd door het langdurig scanderen van Arabische leuzen? Wanneer komt u op voor de omwonenden?

7. Kunt u aangeven welke vlaggen er tijdens de demonstratie getoond zijn en wat er op die vlaggen stond? Bent u met PVV van mening dat deze vlaggen niet in het Haagse straatbeeld horen? Zo neen, waarom niet?

8. Bent u het met de PVV eens dat de islamisering van Den Haag de spuigaten uit loopt? Zo ja, bent u bereid onze stad per direct te deislamiseren? Zo neen, waarom niet?

Namens de Partij voor de Vrijheid,

Karen Gerbrands

*https://twitter.com/SjaakHaagsemart/status/914435373354319872

**

2017 10 02 1

2017 10 02 2

2017 10 02 3

Via: PVV Den Haag >>

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7999 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on Islamonazi’s intimideren Den Haag met zwarte demonstratie – PVV stelt vragen

 1. Nederigland volgd Zweden op de voet…..en niet eens zoveel wijven in de regering.Wèl veel mietjes.

  Like

 2. Het demoniseren is in volle gang
  Het islamiseren is in volle gang
  Het ontnemen van oorspronkelijke burgerrechten is in volle gang
  Het ontnemen van Nederlandse oorspronkelijkheid en zijn cultuur is in volle gang.

  Like

 3. massahysterie die me doet denken aan nazi manifestaties in Duits;land in de dertiger jaren vorige eeuw…

  Like

 4. Godsamme ik woon hier vlakbij dit is echt niet normaal en hoort echt niet in onze straten thuis dat ze dit niet gestopt hebben is schandalig.
  En waar waren die kanker moslims toen er weer een aanslag was????

  Like

 5. templars2017 // oktober 3, 2017 om 02:35 //

  Past perfect in de gebeurtenissen die zich ontplooien voor onze ogen Frankrijk ,Canada, Cataloniê, Vs alles o een periode van een paar dagen , het zal almaar sneller gaan ,en wij kunnen weinig doen , alhoewel………

  Like

 6. Het gaat hard hier en in de landen om ons heen, de mislim rat eist en krijgt steeds meer, dit duurt geen 10 jaar meer dan is het “anders” hier…..

  Like

 7. Overal waar islam komt volgen chaos en geweld…moslims zijn jaloers op het Westen omdat hun eigen landen helse oorden zijn…

  Like

 8. DutchJoop // oktober 3, 2017 om 22:07 //

  Dat ze mogen sterven met hun volgende hartslag

  Like

 9. polderboy // oktober 4, 2017 om 14:34 //

  Het is een islamitische religieuze feestdag. Kinderen krijgen cadeautjes, dus het was een feestoptocht. Dat valt gezien de geschatte grootte onder de kleine evenementen:
  https://www.denhaag.nl/nl/vergunningen-en-ontheffingen/evenementvergunningen/vergunning-klein-evenement-aanvragen.htm#melding-of-vergunning-

  Eerlijk gezegd mogen ze van mij vrolijke religieuze optochten houden, met cadeautjes voor kinderen. Dat doen andere groepen ook. Maar daar blijft het niet bij met islam, optochten.

  Like

 10. Dennis Eijs // oktober 4, 2017 om 20:36 //

  En waarom demonstreerden ze dan? Ben ik ook wel benieuwd naar.

  Like

 11. skeeter // oktober 4, 2017 om 20:54 //

  zie alleen kamele stront en geen woord nederlands.
  Nederland is duidelijk de afgrond ingestort, de landing moet alleen nog komen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: