Nieuw

“In een reportage wordt onthuld hoe Brusselse moslimjongeren in angst leven voor de Grote Meneer Boven, Allah”

Door: De Mondige Student

Religie en zingeving in de 21ste eeuw

Elke dag is er wel een incident tussen de westerlingen en de moslims in West-Europa. In een Brusselse school werd Moederdag afgeschaft vanwege onder andere culturele gevoeligheden. In een reportage werd onthuld hoe Brusselse moslimjongeren in angst leven voor de Grote Meneer Boven, Allah. Het eerste is blogmatig weinig interessant, het tweede des te meer. Het gaat over de kern van een religie: het godsbeeld.

Een bombshell, zo kan je de reportage in TerZake wel noemen. TV-kijkend Vlaanderen werd opeens geconfronteerd met jongeren die een pathologische angst hebben. Slangen die hen in het graf opzoeken, de aarde die hen dooddrukt, eeuwige hel en verdoemenis in het vooruitzicht, dat is wat er gebeurd als ze niet kunnen antwoorden op drie vragen:

 1. Wie is je God?
 2. Wie is je profeet?
 3. Wat is je boek?

Lees verder:

http://verenoflood.nu/religie-en-zingeving-21ste-eeuw/

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5568 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on “In een reportage wordt onthuld hoe Brusselse moslimjongeren in angst leven voor de Grote Meneer Boven, Allah”

 1. Alphons Mantel // oktober 2, 2017 om 10:28 //

  nergens blijkt dat Allah bestaat, dus start het zelfstandig denken

  Like

 2. Islamisme en Cultureel Marxisme zijn gereedschappen van de illuminati om ons te verdelen en tegen elkaar op te zetten met als einddoel het decimeren van de bevolking. Agenda 21 in actie.

  Like

 3. Duchesne // oktober 2, 2017 om 14:28 //

  Uiteindelijk is er geen gematigde Islam, enkel fanatici die anderen dwingen mee te doen in hun orgie van geweld en zelfverheerlijking. Exact zo als alle eeuwen ervoor, een deel fanatici dwingt de rest te volgen. En als er een sekteleer aan vasthangt is moorden zelfs noodzaak om de sekteleer een bepaalde waarde te geven.

  Prop bij kinderen erin hoe ze moeten denken en je krijgt het overgrote deel aan volgende volwassenen terug, niet in staat eigen handelen te reflecteren noch er verantwoording voor te nemen. Zo kweek je VVDers, zo kweek je Mislams. Het principe is hetzelfde, haal de menselijkheid weg en vervang het voor cijfers of dogmatische herhaal recepten van een bepaald “filosofisch” niveau….

  We leven in tijden waarin verstand en ratio worden weggevaagd door reclame slogans van diverse aard, menselijkheid enkel als discussiepunt als de zaak politiek correct word bevonden…

  Breivik moet zich daar in Noorwegen in de cel een breuk lachen, hij had gelijk en nu kan hij ervan genieten, alleen, dat dan weer wel maar narcisten zijn alleen ook gelukkig.

  Like

 4. @Alphons mantel,
  Correct.
  Sinds de goden (god, allah, jehova, noem ze maar allemaal op) door de mens zijn uitgevonden hebben ze nooit iets van zich laten horen of zien.
  Daarover in debat gaan zal niet lukken want gelovigen zijn niet voor rede vatbaar.
  Mvg

  Like

 5. skeeter // oktober 2, 2017 om 23:03 //

  Tony: De domsten kiezen ook nog eens het domste geloof.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: