Nieuw

Honderdste onthoofding van het jaar in Saoedi-Arabië

In Saoedi-Arabië is vandaag een tot de doodstraf veroordeelde Saoedi geëxecuteerd. Hij genoot de dubieuze eer de honderdste te zijn die dit jaar in het fundamentalistische koninkrijk publiekelijk werd onthoofd.

In een communiqué veroordeelde mensenrechtenorganisatie Amnesty International (AI) de “executiewoede van de Saoedische regering”, in het bijzonder sinds juli, met vanaf dan “gemiddeld vijf executies per week”.

HLN >>

Doe mee met 7.716 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (5337 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Honderdste onthoofding van het jaar in Saoedi-Arabië

 1. Republikein // oktober 2, 2017 om 22:59 //

  Daar moet op gedronken worden.

  Like

 2. Deed Willem Alexander in 2015 wel, die ging toen gezellig op visite.

  Like

 3. Republikein // oktober 2, 2017 om 23:30 //

  Ja, dat waren mooie tijden!?!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: