Nieuw

Het Las Vegas bloedbad – Kan dit de derde islamitische terroristische aanslag in 24 uur zijn?

Er verschijnen mediaberichten dat de ISIS beweert dat de Las Vegas-schutter, Stephen Paddock (hieronder), een paar maanden voor de aanval geconverteerd was naar de islam. Laatste update: 50 dode, meer dan 400 gewonden.

Twitter adres hier.

Na twee islamitische terroristische aanslagen op zondag – één in Edmonton, Canada en één in Marseille, Frankrijk – lijkt de massale schietaanval in Las Vegas op de recente moslimaanvallen in San Bernardin0, Orlando, Parijs en Manchester, Engeland.

De islamitische staat (ISIS) heeft twee rekruteringsvideo’s uitgebracht die Las Vegas als een goed doelwit aanduiden. De eerste was in juni 2016 en de laatste in mei 2017.

In mei 2017 verscheen Las Vegas weer als een potentieel terroristische mikpunt in een ISIS-propaganda-video. Dit is de tweede keer dat ISIS zich richt op Las Vegas in zijn rekruteringsvideo’s. De eerste keer was in juni vorig jaar. De nieuwste ISIS-video vertoont hotels op de Las Vegas strip.

Bron:

http://barenakedislam.com/2017/10/02/las-vegas-mass-shooting-could-this-be-the-third-islamic-terrorist-attack-in-one-day/

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5571 Articles)
Altijd in oppositie.

15 Comments on Het Las Vegas bloedbad – Kan dit de derde islamitische terroristische aanslag in 24 uur zijn?

 1. Tijl Uylenspiegel // oktober 2, 2017 om 17:42 //

  Gesteld dat dit waar is; je bent al mesjogge als je converteert naar de islam en als je dan binnen een maand zover bent dat je uit naam van je nieuwe ‘geloof’ een massamoord te plegen dan is er behoorlijk wat mis in je bolletje. Knettergek dus.

  Like

 2. Toeval bestaat niet , 3 aanvallen in zulk een korte tijd ,stof tot nadenken me dunkt.
  De aanvallen zullen almaar drastischer worden ,aanrijdingen , zuuraanvallen , mesaanvallen en nu zelfs met automatische wapens vanuit een hoog punt.
  Dit laatste is een beproefde militaire tactiek als je de hoogte hebt heb je een tactisch voordeel ,een vrij schootsveld is er één van ,de bereikbaarheid om een tegenaanval wordt sterk vermindert ,anders gezegd een perfecte positie om een dergelijke actie uit te voeren.
  De man die het zou uitgevoerd hebben was dood toen de politie binnenviel zelfmoord of vermoord ?
  Er wordt nog gezocht naar een aziatische vrouw ,waarom? medeplichtige ? was de man gedwongen of heeft hij inderdaad gehandeld zoals gesteld wordt in naam van IS?
  Veel vragen ,weinig concrete antwoorden ,maar het is nog vroeg dag ,god mag weten wat ze ervan gaan bakken en welke verhalen waar of niet waar we zullen zien verschijnen in de media.
  Wat met die twee voertuigen waarvan sprake in één van de verslaggevingen?
  In ieder geval is de tol die Las Vegas heeft betaald enorm , het is in ieder geval een zoveelste aanslag met onschuldige mensen die hiermee niets maar dan ook niets te maken hebben .
  We zullen dus weer een enorme processie van kaarsjes zien de revue passeren en gebouwen in de kleuren van in dit geval de VS.
  Vraag is wat Trump gaat doen ? De vijand die midden de bevolking leeft is zo goed als ongrijpbaar en zoals reeds eerder gesteld huppelen we weer achter de feiten aan.
  Ondanks de vele diensten die de VS rijk is kon hetgeen dat gebeurd is niet voorkomen worden .
  De voddekoppen hebben altijd gezegd de VS als doelwit te hebben en ze hebben woord gehouden ,de angst zal nu wel weer zijn tol gaan eisen , het is een teken aan de wand dat niemand veilig is ,op geen enkel moment op geen enkele plaats ,wat er ook gezegd wordt.
  Vraag je eens af ,in de laattse 3 dagen is er meer gebeurd dan in de laatste maand , het is alsof het gaspedaal wordt ingedrukt om alles wat we kennen op zijn kop te zetten.
  De gebeurtenissen in Spanje ,Frankrijk , Canada en nu de VS allemaal op een tijdspanne van 3 dagen geloof het of niet ….toeval bestaat niet.

  Like

 3. Like

 4. Like

 5. Like

 6. trebor2110 // oktober 2, 2017 om 18:21 //

  Vraag is wat Trump gaat doen ?
  Trump hoeft niks meer te doe de dader is dood

  Like

 7. skeeter // oktober 2, 2017 om 19:15 //

  The CBC en Justin the Dick Traitor kunnen hun geluk niet op met al die aandacht van Edmonton verschoven naar Vegas en ook nog eens een witte muslim.

  Like

 8. trebor2110 // oktober 2, 2017 om 19:35 //

  En we hoeven het niet over de wapenwet van USA te hebben want het wapen waar de man mee schoot is al verboden .

  Like

 9. Johan P // oktober 2, 2017 om 20:04 //

  @Tijl
  Ja en nee. De islam is altijd al bezig geweest met rekruteren en daarbij zijn ze voornamelijk op zoek naar mensen die geestelijk in de knoop zitten. Die zijn nu eenmaal ook makkelijker te converteren en te indoctrineren.
  Het is nu alweer ongeveer 25 jaar geleden dat ik zelf in een depressie zat omdat mijn vriendin destijds met haar ouders door een dronken vrachtwagen chauffeur werd doodgereden.
  En toen al was het zo, ik werd ook overgehaald om een moskee te bezoeken, quran lessen te volgen etc. Ik ben in ieder geval op tijd weer bij zinnen gekomen, maar wat er in dat soort groepjes wordt ‘onderwezen’ daar lusten de honden geen brood van.

  Like

 10. Duchesne // oktober 2, 2017 om 20:26 //

  …de vijand die tussen de mensen leeft…..we stevenen op een wereld af waar alle mensen de vijand zijn van de regering, simpelweg omdat de regering in haar zucht naar macht mensen niet langer als mensen ziet. Tenzij het heiligelicht ineens begint te schijnen in de hoofden van hen die de macht hebben zal de wereld enkel geweld kennen, de anakomende 50 tot 100 jaar. Wat nu gebeurd is ongeevenaard in de geschiedenis, en het is niet enkel moslims die ene bedreiging vormen, ook doorslaande technologie, machtswellust, voedsel en water schaarste, totale geldontwaarding worden factoren van enorme betekenis….gezondheid en oude dag voorzieningen zullen verdwijnen, iets wat ook niet anders kan met een steeds grotere instroom van niet bijdragenden maar wel profiterenden, we zien het einde van onze wereld van heel dichtbij, namelijk van binnen uit. De enige industrieele groeisectoren worden het uitvaart gebeuren en het incasso met geweld wereldje….

  Liked by 1 persoon

 11. Like

 12. Tijl Uylenspiegel // oktober 2, 2017 om 23:59 //

  Johan P een mens kan nog zo in de knoop zitten maar er moet nogal een barrière overwonnen worden voordat je bereid bent het vuur te openen op onschuldige mensen en dus vele tientallen mensen te vermoorden. Bij elk normaal mens zit daar een blokkade en hoe je ook in de knoop zit, ergens zit er iets dat je daarvan tegenhoud. Tenzij je knettergek bent.

  Like

 13. Esperanza // oktober 3, 2017 om 00:10 //

  Tijl, je zult ze maar de kost moeten geven die knettergek worden of zijn, en los lopen.

  Like

 14. Esperanza // oktober 3, 2017 om 00:37 //

  Tom Petty hoeft niet meer.

  Like

 15. Johan P // oktober 3, 2017 om 14:02 //

  @Tijl,
  Helaas ben ik het niet met je eens. Die barriere is niet zo groot als je ljkt te denken. Het doden van anderen zit in de aard van het beestje. Er is een laagje vernis over heen gekomen door de beschaving, maar het is eigenlijk niet eens zo heel lang geleden dat mensen elkaar de hersens insloegen met knuppels en stenen. Dat laagje vernis is maar dun. Des temeer in landen/culturen waar geweld meer geaccepteerd is dan in het overbeschaafde europa.
  Daarnaast is het heel lang in heel veel culturen een gewoonte geweest om anderen mee te nemen in de dood, alsof de reis naar het hiernamaals daardoor minder eng zou zijn.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: