Nieuw

Femke Halsema’s catch 22: als je d’r niet uitscheldt hoort ze je niet en als je wel scheldt praat ze alleen over dat schelden

Buitenhof zondag 1 oktober 2017 vanaf 14:20. Venijnig glimlachen. Woedend glimlachen. Arrogant glimlachen. Verbeten glimlachen. En daarbij tegelijk praten. Zou dat het geheim zijn van die constante lichte kaakklem?

Blijkbaar is die grimmige hypokrisie haar comfortzone. Dat klopt met haar algehele mentaliteit. Als lid van het regressief-linkse narcistische hedonistische zelfverheffingsneuroten-machtsconglomeraat gaat het bij het Femke altijd primair om het fijn te hebben in het eigen hoofd. Dat is in de politiek altijd haar verdienmodel geweest: grootogige verontwaardiging om de racisten die kwaad durven te zien in de islam.

Vlak vóór Femke zat Ruud Koole in deze zelfde uitzending van Buitenhof. Koole (PvdA) komt uiteraard uit dezelfde linkse lulkoekhoek. Want Buitenhof, want Publieke Omroep, want speciaal voor iedereen behalve “Wilders-aanhangers”. Koole is professor en mocht in verband met mortiergranaten en Hennis de ministeriële verantwoordelijkheid uitleggen.

Die Koole komt voor in het boek “Mijn Vrijheid” van Ayaan Hirsi Ali. Ga die scène even lezen waarin Ayaan een gesprek heeft met Koole terwijl ze samen van een spoorwegstation naar hun werk lopen. Het is vlak na de aanslag op de Twin Towers van 11 september 2001. En Ayaan probeert wanhopig-machteloos iets van werkelijkheidszin in die links-regressieve domkop van Koole te krijgen.

Lees verder:

https://martienpennings.wordpress.com/2017/10/02/femke-halsemas-catch-22-als-je-dr-niet-uitscheldt-hoort-ze-je-niet-en-als-je-wel-scheldt-praat-ze-alleen-over-dat-schelden/

Doe mee met 2.527 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5149 Articles)
Altijd in oppositie.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: