Nieuw

Dader Marseille was zoals altijd een bij de ‘diensten’ bekende Sargentiniër

De Fransen deden ook een Dijkhoffje met de jihadi en verzuimden hem uit te zetten.

De man die zondag twee vrouwen doodde met een mes in de Zuid-Franse stad Marseille, werd twee dagen voor die aanval nog opgepakt voor diefstal, en zaterdag weer vrijgelaten. Dat melden de autoriteiten. De man blijkt bovendien onder zeven verschillende identiteiten voor te komen in de gerechtelijke databanken.

Procureur François Molins verklaarde vandaag dat de man was opgepakt in een winkelcentrum omdat hij een jas zou hebben gestolen, maar dat hij een dag later werd vrijgelaten omdat er onvoldoende bewijzen waren. Een bron dicht bij het onderzoek verklaarde echter dat de hoofdverdachte na zijn arrestatie had moeten overgebracht worden naar een detentiecentrum om het land uitgezet te worden, maar dat de persoon die daarover de beslissing moest nemen niet aanwezig was, en de man daarom maar werd vrijgelaten.

HLN >>

Doe mee met 8.464 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7438 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Dader Marseille was zoals altijd een bij de ‘diensten’ bekende Sargentiniër

 1. Hoeveel lijken wil je nog Mocron?
  Hij was met z´n Duitse vriendinnetje aan het overleggen of hij iets moest zeggen op de tv.

  Like

 2. Agenda 21 in uitvoering. Goedkope dommekrachten voor de cabal, dood en verdoemenis voor de autochtone bevolking van Europa.

  Like

 3. had deze braakbal niet los gelopen hadden deze jonge vrouwen nog geleefd, gewoon op straat lopen is gevaarlijk, naar grote evenementen gaan kan niet meer, door alles en iedereen Europa in te laten is dit aan de orde van de dag, we zeggen even erg hé en gaan door waar we mee bezig zijn
  wat me verbaasd dat ze het de grootste aanslag van Amerika vinden de schietpartij in Las Vegas, zijn we Orlando al vergeten met ook ongeveer 50 slachtoffers?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: