Nieuw

Brulkut Anne Fleur Dekker doet net alsof Breivik niet bestaat – vindt voor het eerst van haar leven een boze witte aanslagpleger

De sterke arm van de wet.

Doe mee met 908 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5561 Articles)
Altijd in oppositie.

7 Comments on Brulkut Anne Fleur Dekker doet net alsof Breivik niet bestaat – vindt voor het eerst van haar leven een boze witte aanslagpleger

 1. skeeter // oktober 3, 2017 om 00:37 //

  Gehersenspoelde domme kut. Hopelijk mag je binnenkort een moslim aan de lijve ondervinden.

  Like

 2. Esperanza // oktober 3, 2017 om 00:48 //

  ‘Brulkut’, weer wat geleerd. 🙂

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // oktober 3, 2017 om 01:43 //

  Ja zelfs een Hagenees als ik leert hier zo nu en dan nieuwe scheldwoorden. En dat wil wat zeggen !

  Like

 4. bedonderde burger nr 16.000.001 // oktober 3, 2017 om 10:28 //

  We leven in een tijd dat het Westen wordt bestuurd door technocraten en bureaucraten, zie Macron, Rutte, Merkel om er een paar te noemen. ‘Het systeem’, wat dat dan ook mag inhouden bepaalt alles. En dat systeem is geschapen en wordt in leven gehouden door ambtenaren (bureaucraten) en academici en techneuten (technocraten) en zit diep geworteld in de maatschappij.

  1984 is absoluut nu, zie de gekte rondom Facebook. Suckerberg heeft meer macht dan een regeringsleider heeft. De massa laat zich bespelen en denkt van zichzelf dat zij de bespelers zijn. Ze zien voor geen moment dat ze worden gemanipuleerd en een richting in gaan die niet in hun belang is. Dit komt omdat de massa nu eenmaal ergens bij wil horen, bij de winnaar, dus de grootste groep. Ze zijn allemaal bijzonder en apart maar durven geen van allen af te wijken van de groep.

  Deze groep bepaalt de maatschappij, deze groep wordt gestuurd door de bureaucraten en technocraten die men het best kan vergelijken met managers. Wie de macht werkelijk in handen heeft is de vraag. Vermoedelijk op dit moment, al decennialang de familie Saoed die deze macht heeft gekregen van ‘het systeem’ ten tijden van de oliecrisis in de jaren zeventig van de bureaucraten en technocraten van de toen EEG (de huidige EU) en de VS, die olie verslaafd waren en nog steeds zijn en dus te chanteren zijn.

  En dat is precies wat al 40 jaar gebeurd, we worden gedwongen om te islamiseren omdat we anders geen olie meer krijgen, geen olie betekent het einde van onze economische welvaart, het einde van onze samenleving en beschaving. Geen olie betekent het begin van anarchie, dat de socialisten zo graag wensen, ieder voor zich en god extra voor jou zelf. Om dit te vermijden en omdat we geen echte bestuurders hebben met een klein beetje strategisch inzicht worden we blijvend gechanteerd, in de ijdele hoop dat ‘het nog wel meevalt’.

  Onze zogenaamde bestuurders, slecht functionerende managers, zijn al 40 jaar de oorzaak van wat nu gebeurd en wat verder gaat gebeuren. Zolang de meute wordt braaf gehouden met Facebook, voetbal, soaps, festivals en dansen zal de islam verder oprukken en nemen wat zij vinden dat van hen is, Europa, de hele wereld.

  Het spijt me te moeten zeggen, er is geen vlucht mogelijk voor wat er gebeurt omdat het wereldwijd aan de gang is sinds Obama aan de macht kwam, wat hij trouwens officieus nog steeds is, denk maar aan BLM en de fascistische antifascisten. De patriotten zijn met te weinig, het is anders dan in de periode 30/45 van de vorige eeuw toen er een grote coalitie tegen het nazisme en fascisme (dat eveneens bureaucratie en technocratie was) bestond.

  Dat is nu niet aan de orde. De hel staat voor de deur en we zullen de hel moeten zien te overleven. Sorry voor dit slechte bericht maar ik zie geen beter meer. Het enige positieve is dat de mensheid door de eeuwen heen al vaker terreur heeft overwonnen, maar dat maakt het vermoedelijke bloedbad dat voor de deur kan staan niet minder gruwelijk.

  Like

 5. paulzwueste // januari 24, 2018 om 19:26 //

  Ik zou zeggen, “gehersenspoelde domme schele brulkut! ”
  Maak vooral de dingen goed af.

  Like

 6. toevallig gisteren die kut wat geyoutubed vanwege ander artikel, heb mezelf echt verrot gelachen. Wat een achterlijke hoop stront is dat zeg. Erger nog is natuurlijk diegene die deze halve hersencel een podium verlenen.

  Like

 7. Dat is een transgenderrr die Anne Fleur.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: