Nieuw

Beelden van massamoordenaar Stephen Paddock op een Anti-Trump demonstratie? 

Door: Steven Haffley

It is believed the man seen in this video is the las vegas shooter, Stephen Paddock, attending an anti-trump protest in Reno Nevada in August 2017. ***Update @ 1:30 EST. Media just released the shooter was a former employee of Lockheed martin, a company that has exclusive contracts with Nasa, that’d explain the Nasa shirt in the video. ***Update @ 1:45PM EST A Steve Paddock worked for Nasa in 1993 https://www2.jpl.nasa.gov/releases/93… ***Update @ 2:10PM EST There is a deceased Stephen Paddock that worked for Boeing who passed away in 2013. Not the same man, media has already confirmed the shooter worked for Lockheed Martin. ***Update @ 2:25PM EST A school shooting has been reported in Nevada. http://www.ktnv.com/news/shooting-at-… This video was just sent to the FBI so I guess we’ll know if this was him soon enough. They got much better resources than I do 😉 The resolution of these videos are not clear enough to say for sure, so what we all need to do to find out for ourselves is search facebook, google, and twitter for the Reno Trump Protest 2017 and see if we can find a high resolution picture with this man who is wearing a pink hat and a pink nasa shirt. You may upload this video to anywhere you want, use it in any media, etc, you do not need my permission I’m not doing this for personal recognition, I’m doing this to figure out why 250 people were shot for no reason.

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5568 Articles)
Altijd in oppositie.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: