Nieuw

Als u stopt voor een allahtone politieagent doet u dat op eigen risico

Het is namelijk, punt één, maar de vraag of het wel een echte agent is.

Vorig jaar werden in België in totaal 159 diefstallen geregistreerd van leger- of politie-uniformen. Ook werden er 31 kogelwerende vesten, 97 uitrustingsstukken, 96 verzamelstukken, 39 uitrustingen van voertuigen en 7 interventie-armbanden gestolen. HLN >>

De combinatie van ‘deze gevonden spullen‘: -200 politie uniformen, raketwerpers en geweren- geeft een indicatie wie er uniformen verzamelt. Het zijn geen autochtone verzamelaars om maar eens een understatement uit de kast te trekken. En denk nou niet dat dat alleen in die Gazastrook aan onze zuidgrens gebeurt, want in Nederland zijn ook ‘collectioneurs‘ actief.

We kunnen dus niet weten of de geüniformeerde allahtoon niet een als agent vermomde jihadist is of een door de EU op ons losgelaten Roemeense zakkenrollende oplichter (al lopen die over het algemeen niet met granaatwerpers rond).

Het is aan de overheid om zichzelf cq hun knokploeg duidelijk herkenbaar te maken en te zorgen dat er niet meer lui met hun “colors” rondlopen. (Duchesne)

Dat kan deze overheid niet meer, en daarmee heeft deze overheid én zijn monopolie op wetshandhaving, én dus zijn bestaansrecht verloren. Dat is het enige waarom we als volk ooit het geweldsmonopolie aan de poverheid gegeven hebben. Mandaat verspeeld ? Weg ermee ! Dát, plus deze enorme lijst met politionele miskleunen, geeft het volk het volste recht de politie en zeker de allahtone, ten diepste te wantrouwen, als gewapende vijand te beschouwen zelfs. Daar komt nog bij dat er een enorme hoeveelheid allahtone politieagenten betrokken is bij integriteitsschendingen. Dat zou niet moeten verbazen, want niet alleen is een ruime meerderheid van de Marokkaanse allahtonen crimineel, hun loyaliteit ligt ook nog eens bij de Ummah en niet bij de te parasiteren gastheer.

Dat de politie dan willens en wetens juist uit die groep –die ook nog eens zelf niet wil– wenst te rekruteren, geeft aan dat het de politie niet te doen is om een kwaliteitsimpuls, maar dat de politie beseft dat ze niks meer in te brengen heeft en denkt de lieve vrede (of in ieder geval het eigen hachje) nog een tijdje te kunnen bewaren door zich over te geven en de originele bevolking uit te leveren. De politie rekruteert wel bij moskeeën maar niet bij motorclubs, leg het mij maar uit. Ze zijn beiden crimineel, maar die tweede hebben geen intentie de staat omver te werpen en de eersten wel.

Als een Nederlandse Amsterdammer tijdens ramadan in ‘de Pijp’ gestenigd wordt zonder enige aanleiding behalve dat het een ongelovige is, is de politie te laf om te komen of heeft geen tijd omdat ze zich door het hele land op door ons betaalde iftars de les laten lezen door een moslimbroeder hoe ze zich als onderworpene dienen te gedragen.

Marokkaanse terreuragenten in Amsterdam die terreurmoskeeën, die aanslagen op Joodse instellingen beramen, in bescherming nemen blijven gewoon in functie. De Haagse politie die samenwerkt met de salafisten van As-Soennah en er geen moeite mee heeft dat ISIS-jihadi’s ‘Dood aan de Joden’ scanderen in onze residentie, maar wel een daar op volgend protest van Nederlanders saboteren.

Een oud-hoofdcommissaris van politie in Amsterdam die op de nationale televisie oproept ‘Wilders te mollen en zijn aanhang te deporteren‘. Dát is het einde van de rechtstaat. Aangekondigd door nota bene diegene, die geacht wordt die rechtstaat te handhaven. De wet handhaven ligt sowieso wat moeilijk bij politiecommissarissen.

De mega-gesalarieerde Bernard -‘ik voel me niet altijd een instrument van de overheid dat onmiddellijk doet wat er gevraagd wordt‘ (in dienst van wie draagt hij dat pistool dan wel?)-  Welten, kondigde aan een boerka-verbod niet te zullen handhaven, dat is ordinaire werkweigering en had tot ontslag moeten leiden, in plaats daarvan werd hij beloond met een nóg hoger salaris om onzinnige rapporten te schrijven als: ‘xenofobie is een veiligheidsprobleem en islam noem ik lekker niet‘, want de afgelopen 80 ofzo inmiddels islamitische aanslagen in Europa (minus het moslimvrije Oost-Europa) werden allemaal gepleegd door xenofoben zeker.

De door- en door door islam geïnfiltreerde en overgenomen politie kan niet eens meer onze Dodenherdenkingskransen op De Dam bewaken en laat ze daarom elke avond weghalen. Maar de bloedrode krans van de Turkse islamofascisten kreeg in 2012 gewoon bewaking van twee marechaussees (foto is stuk bij Frik en bij het linkje naar mij, maar ik was speciaal teruggekeerd met camera om die foto te maken).

Als je nu nog niet begrijpt aan welke kant de politie staat dan wil je het niet begrijpen. Diezelfde politie grijpt nooit in als Nederlanders, homo’s, Joden, lesbisch, etnisch gezuiverd worden door islamieten: “We hadden de racistische verdrijvingen in Zuilen. We hadden de weggepeste holebi’s in 2010 in Amsterdam-West. En in Utrecht. En in Eindhoven. En in de Amsterdamse Kolenkitbuurt. En in Tilburg. En lesbo’s in Amersfoort. En joden in Amersfoort. En in het Laakkwartier in Den Haag. En in de Amsterdamse Retiefstraat.

Of het ‘voorval’ bij Amsterdam CS een aanslag was zullen we nooit weten, wel dat de politie achterhield dat de dader een ramadammende moslim Marokkaan was, omdat Marokkanen het al zo moeilijk hebben tussen al die polariserende Nederlanders, terwijl als een dader een Nederlander is dat wel gemeld wordt. Als een moslim met contacten met Van der Laan’s radicaliseringsmedewerker Bilal L., voormalig lid van de Hofstadgroep, een aanslag pleegt op een Amsterdams wooncomplex houdt de politie dat stil. Net als dat de politie de megacriminaliteit van asielzoekers onder het moskeetapijt veegt.

De Nederlandse politie heeft de kant van de vijandelijke bezetter gekozen net als in de vorige oorlog. De politie infiltreert nota bene zelf De Dienst Beveiliging die voor de veiligheid van islamcriticus Geert Wilders moet zorgen met criminele Marokkanen. Gezien alle hierboven genoemde gekleurde ‘incidenten’ ligt kwaadaardige opzet dan eerder voor de hand dan nalatige stommigheid. Het was tenslotte een hoofdcommissaris die het lef had om hardop uit te spreken dat Wilders gemold moest worden.

En niet alleen is de Nederlandse politie niet meer te vertrouwen. Nu deelt ze ook nog ook nog uniformen uit aan vijandelijke jihadisten. God mag weten wat die daar mee van plan zijn.

Ik kan me voorstellen dat de onschuldige lezer liever niet stopt als hij aangehouden wordt door een allahtone politieagent. Ik mag niet oproepen om dan maar gas te geven, maar ik kan me voorstellen dat iemand in doodspaniek per ongeluk op het verkeerde pedaal trapt. Waarvoor de automobilist dan maar weer zo 3500 euro smartengeld tegemoet kan zien in dit land. Dat dan weer wel.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Als u stopt voor een allahtone politieagent doet u dat op eigen risico

 1. Toch nuttig om de comments bij te blijven vullen, zo kun je nog eens iets terugvinden:

  https://fenixx.org/2017/06/14/mogen-we-een-andere-politie-deze-is-stuk/

  😬

  Like

 2. Duchesne // oktober 2, 2017 om 12:16 //

  😆

  Liked by 1 persoon

 3. Je plakt 3 plaatjes achter elkaar en het gaat viral. Je typt je schouder uit de kom en geen hond leest het. Ondankbaar soms. Never mind. We gaan door.

  Liked by 1 persoon

 4. En zo is het, sterk stuk. Blijf schrijven, het is nodig!!!

  Liked by 1 persoon

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Eberhard van der Laan liet ISIS-beul vrij rondlopen op De Dam en liet protesterende Nederlander arresteren door zijn jihadpolitie
 2. Britse politie loopt over naar de vijand – maakt propagandafilm over islam

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s