Nieuw

Rome: Politie in oproeruitrusting slaat lokale weerstand neer als Italiaanse familie uit hun huis wordt gezet om plaats te maken voor Afrikaanse moslimlosers

En weer een  surrealistische scène van de moslim-invasie in Europa. De buren van de Italiaanse familie, Forza Nuova (een patriottenpartij) en de groep Roma ai Romani (Rome voor Romeinen), verzamelden zich fysiek voor de toegang tot het huis om een uitzetting te voorkomen. Maar een massale politiemacht verscheen in opstandsuitrusting en valt ze aan.

DMF In de daaropvolgende schermutselingen raken enkele politieagenten lichtgewond en worden er meerdere mensen gearresteerd, waaronder Forza Nuova-leden en zelfs vrouwen van lokale families. Onze regering is er niet meer om ons te beschermen, maar om op ons te jagen. En als je jezelf organiseert om je te beschermen, sturen ze de politie naar je toe om je te vermorzelen. In het nieuwe Europa hebben we regeringen die tegen hun eigen volk oorlog voeren.

Onder degenen die gearresteerd werden was de plaatselijke Forza Nuova [Nieuwe Kracht] -leider, Giuliano Castellino, die al aangeklaagd is wegens het houden van een ​​”illegale demonstratie” door nachtbeveiligingspatrouilles te organiseren. Hier is een video van dit incident van ongeveer een week geleden. Ze lopen gewoon op de straten om mensen veilig te houden van de moslimnaffers verrijking, en de politie valt ze zonder reden aan.

De Afrikaanse moslim-invaders hebben al meer dan 100 gebouwen in Rome gekraakt en houden deze illegaal in bezit, erkende de burgemeester van Rome, Virginia Raggi. De massale chaos en het geweld wordt voornamelijk uitgevoerd door sub-Saharische moslims, die al vijf jaar illegaal in Italië hangen.

Seattle Times Rome is op zoek naar huizen die ze kunnen confisqueren van de maffia om duizenden Afrikaanse moslim-krakers te huisvesten. Nadat ze uit een gebouw waren gezet die zij als sinds 2013 illegaal bezet hadden waren de moslimlosers naar het Central Piaze vertrokken en hadden zich daar gevestigd.

Raggi voegt eraan toe dat de stadsgemeente nu op zoek is naar een mogelijkheid om de duizenden Afrikaanse moslimkrakers te huisvesten – die voedsel, huisvesting en welvaart eisen – in gebouwen die zijn geconfisqueerd van criminele kartels zoals de maffia. Deze onderneming is gelanceerd na kritiek van de burgers op de gewelddadige vechtpartijen die uitbreken als de politie de moslim-invaders de kraakpanden probeert uit te zetten.

De onlusten van de afgelopen week in de Italiaanse hoofdstad waren de ergste sinds de moslim-invasie in Italië is begonnen. Meer dan 800 nepvluchtelingen op het Indipendenza plein, slechts een blok verwijderd van het centraal station van Rome, gooiden stenen en flessen naar de politie, terwijl ze vuilnisbakken omschopten en matrassen in de brand staken.

De politie zei dat ze ingegrepen vanwege informatie dat de Afrikanen van plan waren om gasflessen en molotovcocktails te gebruiken nadat ze het plein hadden bezet, in afwachting van een bevel om het gebouw te verlaten waarin ze al 5 jaar lang illegaal wonen.

De meeste van deze moslimkrakers hebben trouwens van de Italiaanse regering “asiel” gekregen. Ze weigeren echter de accommodaties die ze door de stad worden aangeboden te accepteren, in plaats daarvan verblijven ze liever in hun zelfgecreëerde sloppenwijken.

Bron:

http://barenakedislam.com/2017/10/01/rome-police-in-riot-gear-crush-local-resistance-as-italian-family-is-thrown-out-of-their-home-to-make-room-for-african-muslim-freeloaders/

Doe mee met 2.524 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5189 Articles)
Altijd in oppositie.

9 Comments on Rome: Politie in oproeruitrusting slaat lokale weerstand neer als Italiaanse familie uit hun huis wordt gezet om plaats te maken voor Afrikaanse moslimlosers

 1. In Amsterdam hebben we ook van die uit geprocedeerde mongolen ze zitten in gekraakte panden krijgen gratis bed bad en brood.
  En de overheid doet hier niets aan maar als ik een boete of rekening te laat betaal dan kan er wel groots uitgerukt worden.
  Mijn spullen worden afgepakt mijn bankrekening geplunderd en ik kan zelfs de bak in gaan.
  Waarom kan een asielparasiet dan niet uitgezet worden??????

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // oktober 1, 2017 om 20:23 //

  Beste Ron, je hebt A de verkeerde kleur, B je bent geen groot gevaar meteen risico voor wie jou wil aanpakken dus makkelijk aan te pakken en C, er komt niemand jou helpen mocht je geweld gaan gebruiken als enige resterende middel. Daarom word jij geplukt, afgeserverd en overlopen.

  Wat werkt is zorgen dat je in een groep meedraait die voor elkaar opkomt en bereid is geweld te gebruiken, en iedere week bij enkel kamerleden op het gazon koffie gaan drinken. Als jij weet waarhun huis woont vergeten ze liever waar jou huis woont. Wat ze jou kunnen aandoen kun jij immers terugdoen. De andere optie is emigreren….

  Like

 3. het is hallucinant dat de ordediensten en de regerende klasse al dat geweld gebruikt om de bevolkingen onder de knoet te houden .
  Het zijn de preludes van zwarte donkere tijden , beteren zal het niet tenzij de elite de situatie terug naar zijn oorspronkelijke staat brengt wat nooit zal gebeuren .
  We zitten met een groot probleem opgescheept en de stem van het volk wordt almaar harder gesnoerd ,dit is op termijn niet houdbaar als minderheden voorrang krijgen op de originele bewoners dat moet het vroeg of laat verkeerd aflopen.
  Er zijn nu zoveel dingen waar je beter niets over zegt als je geen problemen wil ,nu dit werkt enkel als iedereen in zoverre geintimideert is dat de angst volledig regeert.
  Maar angst is alom aanwezig ,om de verkeerde dingen te zeggen , om een ideologie die een regelrechte bedreiging vormt , etc.
  De slachtoffers zijn niet die dewelke zeggen een minderheid te zijn maar de bevolking die moet gaan integreren met een cultuur die de hunne niet is alsook de gevolgen als ze dat niet willen.
  We zitten tussen hamer en aambeeld.
  Maar de angst zit ook bij de elite ,ook zij zijn bang ,bang voor een oncontroleerbare uitbarsting van volkswoede want ze weten wat het voor hen zou betekenen .
  Ze zijn als de dood om hun macht kwijt te spelen waardoor al hun vuile was zou buiten gehangen worden.
  Het is wel zo dat ze alles uit de kast gaan halen om dat te voorkomen ,om hun unie te beschermen ,hun grootste vrees is dat er een unie van bevolkingen zou komen waarvan ze weten dat ze deze nooit kunnen tegenhouden , vergeet niet ,iemand die niets te verliezen heeft is een formidabele tegenstander .

  Liked by 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel // oktober 1, 2017 om 23:36 //

  De reden dat ze niet uitgezet kunnen worden is omdat daar geen of ontoereikende wetgeving voor is. In de meeste gevallen is niet vast te stellen uit welk land ze komen en in de gevallen waarin dat wel bekend is werken de landen van herkomst niet mee. Vastzetten in detentie mag ook niet want illegaliteit op zich is niet strafbaar. Dan kun je (en zou je misschien moeten) zeggen; zoek het dan maar lekker uit met je zootje wij helpen je op geen enkele manier. Maar dan ? Als ze hongerig of dorstig gaan worden zijn we helemaal de lul want dan plunderen ze de plaatselijke middenstand en zelfs als ze dat niet doen, wat moet je met krottenwijken en de bijbehorende vuiligheid ? Schop je ze weg dan verplaats je het probleem, een oplossing is het niet.
  Zeker, ik ben het oneens met de huidige gang van zaken, maar vergis je niet in de weerstand die je van links kunt verwachten als men de wet en regelgeving wil veranderen in het nadeel van de gelukszoekers, al die ‘wees welkom’ types zijn echt wel bereid de barricades op te gaan, ze weten niet beter, ze doen niet anders.

  Like

 5. Kijk naar de jaren twintig van de vorige eeuw en je weet waar de machthebbers toe in staat zijn. Ze laten met plezier de burgers af knallen wanneer ze het idee hebben macht te verliezen. Lees maar over de paling oproer en andere verhalen. Ze zitten er echt niet om jou te plezieren.

  Like

 6. Het is wachten op een gewelddadige en georganiseerde revolte van de autochtone bevolkingen die zich zullen organiseren (gebeurt al) en zowel het allochtone geteisem als het politieke geteisem een kopje kleiner maken. De vraag is niet of dit gaat gebeuren maar wanneer. En als het gebeurt dan zijn de rapen gaar en krijgen we een ethnic cleansing in omgekeerde zin.

  Like

 7. We worden opgesteld voor agenda 21, het decimeren van de bevolking. Obama heeft er een jaartje of wat geleden al kampen voor ingericht (FEMA) en guillottines voor aangeschaft (300.000 st). Europa overspoelen ze met islam totdat er een genocide op de autochtone bevolking uitbreekt, e,e,a, met de volledige medewerking van cultureel marxisten.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // oktober 2, 2017 om 17:49 //

  Freija ik ben allesbehalve een vriend van Obama maar de Fema-kampen dateren al van ver voor zijn periode als president, kijk maar op YouTube

  Like

 9. Dolly Berg // oktober 3, 2017 om 19:59 //

  Tijl Uilenspiegel, dat illegaliteit niet strafbaar is, is te danken door het constante falen van onze regering.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: