Nieuw

Politiegeweld is precedent voor rest van EU

Door: Russells Teapot

Voor wie het nieuws uit Catalonië vandaag volgt, nee, u bent niet in een wormgat terecht gekomen vannacht waardoor u enkele decennia bent teruggereisd in de tijd. Het Spanje dat u ziet wordt niet geleid door Francisco Franco. Check de datum op uw PC. Het is écht zondag 1 oktober 2017 vandaag en de beelden die u ziet komen uit de EU-lidstaat Spanje.

Er vindt namelijk een referendum plaats, waarin de bevolking van Catalonië op democratische wijze mag besluiten hoe ze invulling wil geven aan haar recht op zelfbeschikking. Maar wat blijkt? EU-land Spanje blijkt een aantal decennia beschaving achter te lopen op de rest van Europa en gaat helemaal Midden-Oosten op een democratisch referendum (wat een belediging voor het Midden Oosten is; Irak liet stemmende Koerden tenminste nog met rust afgelopen maandag).

Lees verder:

https://www.saltmines.nl/2017/10/01/politiegeweld-catalonie-precedent-voor-rest-van-eu/

Doe mee met 2.527 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5149 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on Politiegeweld is precedent voor rest van EU

 1. Duchesne // oktober 1, 2017 om 20:31 //

  Het geschapen precedent is dat politie volledig tegen de eigen bevolking word ingezet, en zeer waarschijnlijk is Eurogendfor hier nu op de foto in actie…die politiemacht van de EU is er namelijk voor dit soort zaken, Nedelrand levert ook aan deze organisatie, vooral marechaussee. Het kan dus goed zijn dat een bejaarde Spanjaard vandaag een dwarslaesie is gemept door een Nederlandse oranje gezinde schone handen en zuivere familie kameraad. We zitten in een dictatuur en Brussel vind het best, het geeft hoe dan ook meer macht….

  Ik vraag me af hoeveel Guardia Civiel en andere politie op landweggetjes en in steegjes een kogel tegen het lijf lopen. Dit soort geweld vanuit de overheid is hoe men terroristen/ gewapende vrijheidstrijders maakt. Een regering die zijn eigen mensen niet respecteerd zal eindigen zoals ze zichzelf handhaven, ergens met de loop van een pistool in de nek en nog een ademhaling te gaan.

  Liked by 1 persoon

 2. Weet wat je te wachten staat, Rutte is het er dan ook helemaal mee eens.
  Zo iets roept om meer EU beleid, volgens Pechtold.
  Niet voor niks hebben ze de referendum wet afgeschaft.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/425609/rutte-regering-spanje-in-recht-dialoog-nodig

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: