Nieuw

Oostenrijkse politieagent dwingt moslimvrouw haar gezicht te onthullen nu de “boerkaban” in het land in werking is getreden

Over het algemeen zijn sjaals, clownsmaskers en medische maskers in het openbaar nu verboden. De restricties zijn gericht om de cohesie van een open samenleving te waarborgen. De nieuwe wet trad vandaag in werking en iedereen die de regels overtreedt heeft kans op een boete van € 150.

Een moslimvrouw werd gedwongen om haar sluier te verwijderen omdat het verbod op volledig gemaskeerde sluiers vandaag in Oostenrijk van kracht is geworden.

Items die het gezicht op openbare plaatsen verbergen, zoals de volledige islamitische sluier, medische maskers en sjaals, zijn verboden.

Alleen onder bepaalde voorwaarden, zoals ‘bij culturele evenementen’, kunnen mensen ze in het openbaar dragen.

De wetten zijn gericht om ‘de cohesie van de samenleving in een open samenleving’ te waarborgen, en iedereen die de regels overtreedt, kan met een boete van € 150 worden gestraft.

Op zondag werd een moslimvrouw in de stad Zell am See die de regel overtrad, aangemaand om haar sluier te verwijderen .

In een uitspraak die het verbod aankondigde, zei een ambtenaar in Wenen: ‘Acceptatie en eerbiediging van de Oostenrijkse waarden zijn fundamentele voorwaarden voor een succesvolle samenleving tussen de meerderheid van de Oostenrijkse bevolking en mensen uit andere landen die in Oostenrijk wonen.’

De maatregel, die vergelijkbaar is met die in andere landen van de Europese Unie, zijn ook van toepassing op bezoekers, ook voor de grote aantallen Arabische vakantiegangers in het land.

Lees verder:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4938126/Muslim-woman-forced-remove-veil-Austria.html

Doe mee met 2.525 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5158 Articles)
Altijd in oppositie.

6 Comments on Oostenrijkse politieagent dwingt moslimvrouw haar gezicht te onthullen nu de “boerkaban” in het land in werking is getreden

 1. skeeter // oktober 1, 2017 om 21:28 //

  En als ze het niet af doet gewoon af fikken

  Like

 2. En een dubbele boete van 300 euri

  Like

 3. Er stond hier ergens toch laatst een artikel over een miljonair die alle boetes ging betalen.
  Zo kan je ook de politie bezig houden.
  Gewoon uitlokken, want het wordt toch betaald.

  Like

 4. Het wordt tijd dat dit ook duidelijk wordt gecommuniceerd door de Nederlandse regering. Rutte denkt het valt allemaal wel mee want ik doe het goed ik ben geweldig Nederlandse volk is geen belemmering. Die hebben niks te willen. Weg met de referenda.

  Like

 5. Meestal kunnen ze die doek beter op hun kop houden.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Oostenrijkse linkse president roept alle vrouwen op om islamitische kopvodden te dragen in solidariteit met moslims om de ‘woekerende islamofobie’ te bestrijden

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: