Nieuw

Moslima terroriste uitgenodigd om te spreken in het EU-parlement – vergelijkt de joden in Nazi-Duitsland met het lot van moslims in Gaze vandaag

Khaled was deze week bij het Europees Parlement om de EU-betiteling van haar groepering als terroristische organisatie te verwerpen.

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5568 Articles)
Altijd in oppositie.

1 Comment on Moslima terroriste uitgenodigd om te spreken in het EU-parlement – vergelijkt de joden in Nazi-Duitsland met het lot van moslims in Gaze vandaag

  1. En dan vraagt de gemiddelde EU ambtenaar zich af waarom ze zo worden gehaat? Ze staan werkelijk geheel los van de werkelijkheid en EU burger. Laten we hopen op spoedig ongekend grote aanslagen op EU instellingen door moslims. Bloed was in het algemeen utopische fata morgana’s snel weg.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: