Nieuw

Man gaat mensen te lijf met mes aan station Marseille en maakt twee doden, leger schiet dader dood

Bron: La Provence, bfmtv

Een gewapende man heeft enkele mensen aangevallen aan het treinstation van Marseille. Hij had een mes bij zich en zou volgens de Franse krant La Provence twee dodelijke slachtoffers hebben gemaakt. Dat vernam de krant uit politiebronnen en is intussen bevestigd door het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken. Het Franse leger zou de man doodgeschoten hebben. Volgens persbureau Reuters wordt bij de politie gesproken van een vermoedelijke terroristische aanslag.

De feiten zouden gebeurd zijn aan het station Saint-Charles, volgens het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken. Het station is volledig ontruimd en de politie heeft iedereen gevraagd de buurt te mijden.

“Er zijn twee slachtoffers gedood met een mes”, aldus het hoofd van de politie Olivier de Mazières. De slachtoffers waren allebei vrouwen. Een van hen zou de keel zijn overgesneden, de ander doodgestoken. Dat meldt nieuwssite bfmtv.

Lees verder:

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/man-gaat-mensen-te-lijf-met-mes-aan-station-marseille-en-maakt-twee-doden-leger-schiet-dader-dood~abd18760/

Doe mee met 908 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5561 Articles)
Altijd in oppositie.

7 Comments on Man gaat mensen te lijf met mes aan station Marseille en maakt twee doden, leger schiet dader dood

 1. Ook 2 doden in Canada en dit:

  Oh, je had het al zie ik 😉

  Like

 2. Ik herken het station toen ik vorige week een plaatje zocht (met streetview gezocht toen) is zelfde station als vorige week.

  Like

 3. Like

 4. Like

 5. Like

 6. Like

 7. En het was, als altijd, een bekende:

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: