Nieuw

Frauke Petry: ‘Moslims moeten accepteren dat geloof privézaak is’

Door: Elif Isitman

Moslims kunnen van Duitsland best hun thuis maken. De voorwaarde daarvoor is wel dat ze moeten accepteren dat hun religie een privezaak is, vindt de teruggetreden voorzitter van Alternative für Deutschland Frauke Petry.

‘Moslims kunnen op basis van hun geloof geen politieke aanspraken maken,’ zegt Petry in een interview met Die Welt am Sonntag. ‘De politieke islam is cultureel onverenigbaar met onze maatschappij.’

Lees verder:

http://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2017/10/frauke-petry-moslims-moeten-accepteren-dat-geloof-privezaak-is-545483/#utm_source=tw&utm_medium=social&utm_campaign=share_twitter

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4442 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

6 Comments on Frauke Petry: ‘Moslims moeten accepteren dat geloof privézaak is’

 1. Het is maar goed dat ze uit de AfD gestapt is. Gelooft nog in sprookjes, moslims als elfjes etc.

  Like

 2. Like

 3. Jawel, ze begrijpt het heel goed. Ze geeft juist aan, dat moslims moeten stoppen met hun politieke aspiraties. Impliciet zegt ze dan ook, dat moslims anders niet in Duitsland thuis horen.

  Liked by 1 persoon

 4. Ze is veel te mild v.w.b. de islam. Het moet veel radicaler. Net als met kanker.

  Like

 5. polderboy // oktober 1, 2017 om 20:36 //

  Maar Allah maakt nu juist duidelijk dat islam absoluut geen privézaak is voor moslims.
  Het is niet een op het individu gerichte religie, dat collectief beleeft wordt, maar een door een collectief van gelijkgerichte individuen gedragen set van regels, waar de samenleving naar moet worden ingericht.

  Like

 6. Moslims bewijzen elke keer weer dat ze niet thuis horen in Europa, een continent met verschillende culturen en geloven.
  Alleen al door hun veroveringsnijd en de waanzin dat de hele wereld islam moet volgen zijn ze niet gewenst. En dat moet eens heel duidelijk gemaakt worden. Maar zolang regeringen meewerken aan het Brusselse uitvoeringsplan zal het alleen maar erger worden totdat over 40 jaar alle grote steden zijn bezet. Bezet grote steden en je hebt de macht over het land.
  Als dat tijdstip is aangebroken zal de guirilla-oorlog uitbreken tussen oorspronkelijke achtergebleven bevolking en de moslims.
  De bezetting en overname zie je al toenemen in Berlijn, Parijs en in Zweden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: