Nieuw

Als de linksliberale Michael Moore Zweden gaat waarschuwen weet je dat er echt stront aan de knikker is

Beter laat dan nooit, zou je denken, nu zelfs de liberale Michael Moore genoeg heeft van Zweden’s ontkenning van verkrachtingen en zijn onwil om verkrachters hard aan te pakken. In een open brief  aan de Zweedse regering, gepubliceerd op de progressief-liberale nieuwswebsite Huffington Post, adresseert hij het probleem:

“Beste Zweedse regering:

Hallo daar – of zoals jullie allemaal zeggen, Hallå! Jullie weten dat we in de Verenigde Staten allemaal van Zweden houden. Je Volvo’s, je gehaktballetjes, je moeilijk-te-bouwen-meubels – we kunnen er niet genoeg van krijgen!

Maar er is één ding waar ik me zorgen over maak – waarom heeft Amnesty International in een speciaal verslag verklaard dat Zweden weigert om de zeer werkelijke tragedie van verkrachtingen te behandelen? In feite zeggen ze dat overal in Scandinavië, inclusief in jouw land, verkrachters “immuniteit genieten”. En de Verenigde Naties, de EU en de Zweedse mensenrechtengroepen komen tot dezelfde conclusie: Zweden neemt de seksuele aanvallen op zijn vrouwen niet serieus. Hoe anders verklaar je deze statistieken van Katrin Axelsson van Women Against Rape:

– Zweden heeft het grootste aantal per capita gerapporteerde verkrachtingen in Europa.

– Dit aantal verkrachtingen is in de laatste 20 jaar vervierdubbeld.

De aangiftecijfers? Die zijn gestaag geslonken.

Axelsson zegt: “Op 23 april van dit jaar [red. 2012] schreven Carina Hägg en Nalin Pekgul (respectievelijk parlementslid en voorzitter van de Sociaal Democratische Vrouwen in Zweden) in de Göteborgs-krant dat “tot 90% van alle gerapporteerde verkrachtingen in Zweden nooit de rechtbank bereiken.”

Laat me dat nog eens zeggen: negen van de tien keer, als vrouwen aangiften doen dat ze verkracht zijn, neem je niet eens de moeite om een juridische procedure op te starten. Geen wonder dat volgens de Zweedse Nationale Raad voor Misdaadpreventie nu statistisch gezien iemand in Zweden meer kans maakt om seksueel aangevallen te worden dan dat ze beroofd worden.

De boodschap aan de verkrachter? Zweden houdt van jou!”

Natuurlijk vermijdt Michael Moore, zo links als hij is, te vermelden waarom er in de afgelopen jaren een sterke stijging van verkrachtingen in Zweden is geweest.

Michael Moore schreef dit in 2010 op zijn eigen website, maar heeft het inmiddels verwijderd. Zo (s)links als hij is.

Toen president Trump hetzelfde zei, brak de linkse pleuris uit.

Bron:

http://www.huffingtonpost.com/michael-moore/dear-government-of-sweden_b_798061.html

http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.3961/michael-moore-s-message-to-sweden.html

Doe mee met 8.464 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4963 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Als de linksliberale Michael Moore Zweden gaat waarschuwen weet je dat er echt stront aan de knikker is

 1. Zweden is een verloren land, arme arme Zweden.

  Like

 2. Duchesne // oktober 1, 2017 om 09:18 //

  Het mooie van alles is dat je de daders er zo uit kan pikken, dus neem je er toen heb je altijd schuldigen. Gouden tijden breken aan voor de famillie hooivork.

  Like

 3. Nou ja ze hebben er zelf voor deze regering gekozen en nog steeds gebeurt er weinig om alle ellende te stoppen.
  Dus medelijden dacht het niet dag dom Zweden.

  Like

 4. Wie gaat binnenkort de Zweedse vluchtelingen opvangen? Ik hoop de Visegrad landen. Moeten de Zweden wel kunnen aantonen dat ze de Islam hebben afgezworen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: