Nieuw

ZORGWEKKEND: Politie-uniformen verdwijnen aan de lopende band

Vorig jaar werden in België in totaal 159 diefstallen geregistreerd van leger- of politie-uniformen. Ook werden er 31 kogelwerende vesten, 97 uitrustingsstukken, 96 verzamelstukken, 39 uitrustingen van voertuigen en 7 interventie-armbanden gestolen.

Dat blijkt uit het antwoord van minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) op een schriftelijke vraag van Kamerlid Barbara Pas (Vlaams Belang). Hier bericht HLN vandaag over.

In Nederland verdwenen volgens de Volkskrant in een jaar tijd 41 politie uniformen met de post en in 2015 werden bij een terreuronderzoek in een woning in Frankrijk 200 politie-uniformen en raketwerpers en wapens gevonden.

Het verdwijnen van die uniformen is dus lang niet altijd onschuldig…

leesverder>>
terreurnieuws
Also published on Zeepertje.com


Doe mee met 935 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1532 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

10 Comments on ZORGWEKKEND: Politie-uniformen verdwijnen aan de lopende band

 1. Wanneer beseft men nu eens dat die hele islamkliek Europa uit gedonderd moet worden.
  Op alle continenten van deze wereld heeft men last van deze agressieve verroverings- ideologie?

  Liked by 1 persoon

 2. Lijkt me dat gezien je iemand in een uniform niet kunt vertrouwen de kans vrij groot is dat een allachtoon in politie uniform een nep agent is, die mogelijk jou van het leven wil beroven. Het lijkt me daarom beter niet te stoppen voor een auto met een stop lamp als er allachtonen in zitten.

  Het is aan de overheid om zichzelf cq hun knokploeg duidelijk herkenbaar te maken en te zorgen dater niet meer lui met hun “colors” rondlopen. Zware straffen voor nepagenten lijkt me net zo zinloos als het verbieden van wapens want terroristen kennen geen wet noch respect.

  Alles bij elkaar segt mijn gezonde verstsnd dat ik niet moet stoppen voor allachtone agenten, de autochtone zijn al twijfelachtig. Ik trap het gas om die reden in bij een stop signaal van allochtonen verkleed als agenten.

  Liked by 4 people

 3. Ook als ze voor je deur staan, niet open doen.
  Maar meteen het bureau bellen of ze er 2 gestuurd hebben.

  Liked by 1 persoon

 4. Het tonen van een legitimatie bewijs zegt nog niks.
  Want dan moet je eerst weten hoe ze er precies uitzien, je kan alles wel namaken wat ergens op moet lijken om iemand te overtuigen.

  Liked by 1 persoon

 5. Ik heb een volautomatische kettingzaag boven de voorbumber. Met rascistische gezichtsherkenning

  Liked by 2 people

 6. polderboy // september 30, 2017 om 15:34 //

  Maar 200 uniformen in een woning? Dat is belachelijk veel.
  Dat wijst natuurlijk op een geoliede organisatie in die parallelle samenlevingen, waar niet alleen naaiateliers, maar naar het zich laat raden inmiddels ook wapenfabriekjes volop overuren draaien voor de aanstaande bevrijdingsoorlog van de onderdrukte islamitische minderheid.

  Liked by 1 persoon

 7. Binnen de kringen van de Europeese staatsveiligheids diensten is al lang bekend dat ze de moslim opmars nietkunnen stuiten, dat er overal wapendepots zijn die ter beschikking van de mislams staan, dat weten se. Wat ze doen is de uitschieters stoppen zodat de publieke opinie niet ineens omslaat en de bevolking actief word. Binnen regerings kringen is al lang een uitweg gemaakt, radio Argentina zal ons ook in de toekomst wel moed inpraten terwijl men over de pampas op het paard rondrijd in het zonnetje….

  Hen die aan de machtzijn melken de koe droog en halen eruit wat ze kunnen, de clowns van die “elite” roepen ondertussen Europa hier en daar, maar uiteindelijk gaan ze allemaal met volle koffers lopen…

  …station Canfranc was vroeger de plaats waar eerst de Joden langs vluchtten, toen de Vichy Fransen en daarna de Partijbonzen met hun koffers vol goud en juwelen…..allemaal ratten die het zinkende schip verlieten, hier zal het via Charles de Gaulle gaan of met de vlieger vanaf Melsbroek…koffers vol met luxespul, geld en goederen reeds overgemaakt en wereldwijdreeds een nieuw paspoort en grond ingekocht, met EU geld natuurlijk…om vervolgens elders de boel ook te gaan verzieken.

  En wij, wij bijten elkaar de keel af voor brood kruimels….

  Liked by 2 people

 8. Wat hadden we vroeger toch een fijn leven. En dat ook nog eens in een ongelofelijk goed land. We wisten de ballen van democratie of politiek. Genders waren van die rangeerkarren van de spoorwegen. Op de draadomroep hoorden we de waterstanden en we werden blij als het bij Grave beneden de sluis weer meeviel. Opoe ging achter kachelhoutjes hakken als de lijst met gesneuvelden in Indië of later Korea werd opgelezen door de waterstandenstem. En pas als opa brulde dat ze weer terug kon komen omdat er geen van ons bij zat, stopte het woedende gehak op de onschuldige houtblokken. Molotov, Soekarno en Het Rode Gevaar waren de vijand. Maar die was ver weg en de kans dat ze onze moeders en dochters zouden komen schennen was kansloos. We kenden elkaar en wisten welke melk- of kolenboer de vader van die en die was. Meer wisten we niet en kijk nnu eens. We kennen iedereen in de hele wereld. Er is geen politicus of we hebben ermee op school gezeten en noemen haar Timmerfranz of Yabyumkut. We tekenen petities alsof ’t iets uit maakt en stemmen op lekkere kontjes of gladde praartjes en niet omdat opa er ook altijd op stemde. Maar ja, zand erover, het beste is een zandbak.

  Liked by 2 people

 9. praartjes© = rare praatjes

  Like

 10. paulzwueste // maart 21, 2018 om 17:13 //

  De enige oplossing is elke maand het uniform van de politie drastisch veranderen en de oude inleveren.
  Na ’n jaar heb je dan 12 verschillende mogelijkheden om verwarring te zaaien.
  Je kunt dan ’n app downloaden waarop staat welk uniform er gedragen gaat worden, en dat dan weer snel veranderen en daarna ‘s-middags toch weer terug naar het oude uniform.
  Daar worden ze dan helemaal gek van bij die islam.

  Beetje kostbaar, maar dan heb je ook wat.
  Enige probleem is dat je weinig politie op straat ziet, want die zitten zich allemaal binnen te verkleden.
  Rutte zou zeggen “Daar gaat de politiek niet over, dat is een kwestie voor het volk.”

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s