Nieuw

Wist u dat massamigratie en gedwongen assimilatie wordt gekwalificeerd als volkerenmoord, zoals gedefinieerd in Artikel II, deel C van de volkerenmoordconventies van de Verenigde Naties? 

Het in een paar jaar verhuizen van miljoenen Afrikanen en Arabische moslims naar de traditionele christelijke landen wordt “diversiteit” genoemd. Het legaal dwingen om blanke landen dit soort diversiteit te accepteren heet “gedwongen assimilatie“. De politiek correcte term voor dit is “multiculturalisme”. De enige juiste term is in feite “blanken genocide”. Maar dat zal je nooit horen.

White Genocide Project – “Genocide, zoals gedefinieerd door Raphael Lemkin, betekent niet noodzakelijkerwijs de onmiddellijke vernietiging van een natie”… “Het beoogd een gecoördineerd plan van verschillende acties die gericht zijn op de vernietiging van essentiële fundamenten van het leven van nationale groepen, met het doel om deze groepen gedeeltelijk of geheel te vernietigen.”

De doelstellingen van een dergelijk plan zijn de desintegratie van de politieke en sociale instellingen, cultuur, taal, nationale gevoelens, religie en het economische bestaan ​​van nationale groepen en de vernietiging van de persoonlijke veiligheid, vrijheid, gezondheid, waardigheid en zelfs de levens van de personen die tot dergelijke groepen behoren.” (Allemaal zijn ze de doelstellingen van de islamitische jihad zoals gedefinieerd in de heilige boeken van de islam en geopenbaard aan het Westen in het Moslim Broederschap ‘Project’.)

Ze blijven komen, met miljoenen… van vertrekpunten in Afrika en Midden-Oosten naar Spanje, Italië, Griekenland en vervolgens naar de landen in het noorden – de meest genereuze Europese welvaartsstaten:

Bron:

http://barenakedislam.com/2017/09/29/did-you-know-that-a-combination-of-mass-migration-from-mainly-muslim-countries-combined-with-forced-assimilation-would-qualify-as-genocide-as-defined-by-article-ii-part-c-of-the-united-nations/

 

Doe mee met 2.524 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5189 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Wist u dat massamigratie en gedwongen assimilatie wordt gekwalificeerd als volkerenmoord, zoals gedefinieerd in Artikel II, deel C van de volkerenmoordconventies van de Verenigde Naties? 

 1. polderboy // september 30, 2017 om 06:57 //

  Ik ben ervan overtuigd dat het ook aan het niveau ligt van bestuur hier.
  Allereerst is multiculturalisme verheven tot een dogma, waar horden, ook wetenschappers, als een stel geïndoctrineerde cavia’s met cohorten achter aan paraderen.

  In India is het een studieobject. Ze zitten daar al sinds het jaar 711 met stevig geweld, wat geschiedkundig verklaard werd met de vestiging van een het Umayyad kalifaat en de bijbehorende good old jihad daar, waar hindoes massaal het slachtoffer van werden. De koloniale Britten hebben indertijd toch wel nut gehad voor de Indiërs, want het eerste wat ze gedaan hebben is alles wat rondliep in de hoofdstad van dat Umayyad kalifaat, uitroeien, zoals in Raqqa en Mosul.

  Later, toen India onafhankelijk werd, wilde de moslims vanzelfsprekend niet meedoen, en vormden zich Pakistan en Bangladesh, gedurende welke periode volksverhuizingen plaatsvonden, gepaard gaande met miljoenen doden. Niet mee willen doen, burgeroorlog en volksverhuizingen kun je in de toekomst natuurlijk ook verwachten in West Europa, als het zo doorgaat.

  Inmiddels zit men in India met geregeld oplaaiend hindoe-moslim geweld, wat niet alleen soms honderden doden per jaar verklaard, maar economisch het land miljarden kost.
  Er zijn veel onderzoeken verricht. Een onderzoek, wat ik op internet even niet kan vinden,
  richt zich op de provincie Pradesh, waar men gevonden heeft, dat als de mix hindoe-moslim richting de 50%-50% nadert het geweld exponentieel stijgt. Ook in Zuid-Thailand, vond men een zeer significant verband tussen het tegen de boeddhistische regering gerichte geweld, en ook tegen boeddhisten, juist op de plaatsen, waar de moslim deel van de populatie 75% was in een relatief klein gebied.

  Maar neem de VS, recent. De laatste 50 jaar zijn daar veel immigranten gekomen, Meer dan 10 miljoen. Daar zitten niet alleen christenen tussen uit Zuid en Midden Amerika, maar miljoenen Aziaten met een boeddhistische, hindoe of andere Oost Aziatische achtergrond. Geen enkel etnisch geweld. De ruim 1 miljoen moslims die men daar heeft als immigranten heeft ontvangen over die tijd, leveren continue wrijving op, niet alleen 9/11, maar eeuwig durend gezeik.

  En kijk eens naar het Midden Oosten, waar moslims de meerderheid hebben. Dat is overal bijna altijd 99% van de bevolking geworden gedurende de tijd. En de minderheden worden daar bijna zonder uitzondering vervolgd.

  Geloof in het dogma multiculturalisme kun je je met massa import van islam aanhangers bij afvragen of daar geen kwade wil bij zit, gericht tegen een oorspronkelijke bevolking.
  Daaraan tegen betwijfel ik of dat met de massa import van bijvoorbeeld Oost Aziaten hetzelfde is. In de VS ligt het bewijs dat andere culturen wel mixen, behalve islam niet.

  Liked by 1 persoon

 2. Islam is een moordzuchtig kankergezwel.

  Like

 3. Als iemand met zekerheid ofmeteen juridische uitspraakkan aantonen dat wij Nederlanders recht hebben op asiel volgens die regels artikel 2 deel C dan heel graag hier publiceren, dan ga ik elders in een christenlijk land waarmen wel de eigen burgers respecteerd acuur asiel aanvragen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: