Nieuw

Wilders in parlement: “Waarom wilt u Nederland zo graag omvolken?”

Doe mee met 2.525 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5158 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Wilders in parlement: “Waarom wilt u Nederland zo graag omvolken?”

 1. Oeps!! Dat is geen fijne vraag om op te reageren. Hierop zou men moeten antwoorden, dat onze regering decennia lang geleden al gegijzeld was door de schaduwmacht achter het politieke systeem in de Brusselse EU. Dat de regering onder Balkenende en c.s. toentertijd ons land verraden heeft, zodat onze regering sinds die tijd de volksvijandige besluiten vanuit Brussel dient te volgen en uit te voeren.

  Ik verwacht dan ook dat men zich in allerlei slinkse bochten zal wringen om de vraag te omzeilen en met diplomatieke verzinsels zal komen, zoals wij dat al zo vaak hebben moeten constateren bij dergelijke ‘gewetensvragen . . . .

  Like

 2. Ze hunnen beter bij al die salafistische moskeeën met al haattirades naar binnen stormen dan moterhobbyisten lopen te teisteren. Dat heeft meer prioriteit denk ik !

  Like

 3. templars2017 // oktober 1, 2017 om 02:48 //

  Wilders doet zijn best maar de tegenstand dat de man ondervind is ontzagwekkend.
  Als David het tegen Goliath moest gaan opnemen was hij wat blij met de steen die hij had ,vraag is wat zal de steen zijn die Wilders nodig heeft , en waar zal hij hem vinden?

  Liked by 1 persoon

 4. Ik vind dat alle moslims met gezichtsbedekkende kleding, jallabahs en hoofddoeken het land uit moeten. Moskeeën moeten in NL opgeleide immans hebben die preken in het Nederlands. Door Saudi Arabië en Turkije ea moslimlanden gesteunde en/of opgerichte moskeeën moeten gesloten worden, evenals Salafistische.
  Elke genaturaliseerde moslim moet trouw zweren aan de Nederlandse grondwet.
  Dubbele nationaliteiten moeten verboden worden. Kan je geen afstand doen van je nationaliteit dan kun je ook geen Nederlander worden.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: