Nieuw

Wat een man, wat een baas… een echte bull thierryer (met Roos en Bosma)

Zeepertje heeft er niets aan toe te voegen, prent elk woord dat THIERRY BAUDET zegt GOED in uw hoofd, HEEL GOED!

Nou, dan ook nog maar even de vlog van Jan Roos…

  • Volksvertegenwoordiging zet volk buitenspel

En dan mag Martin Bosma ook niet ontbreken;

  • ★ Martin Bosma: ”De elites van Nederland zijn zo politiek correct als de hel” ★ 27-09-2017 HD

Doe mee met 7.554 andere volgers

About Zeepertje (1053 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

3 Comments on Wat een man, wat een baas… een echte bull thierryer (met Roos en Bosma)

  1. Ik zie enkel lui die paspoppen hebben beroofd…tot de bomen in de omgeving van het binnenhof vol met vreemd rottend fruit hangen geloof ik niet dat de politiek ons als volk nog iets te bieden heeft.

    Liked by 1 persoon

  2. De hele politiek kan inderdaad beter opgedoekt worden, met touw, aan een lantarenpaal, aan beide kanten van onze snelwegen. Maar niet eerder dan dat we eerst al het van ons gejattene terug hebben gemarteld. Ja, ik krijg er weer zin an. Vleesdieet zal ’t wel door komen, volgens Roosje Vonk.Wordt de witte man razend bloeddorstig van. Ik ga nu even een waxinelichthoudertje verscheuren.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: