Nieuw

Undercover in Antifa: Hun tactieken en media support onthuld!

What happens when two guys infiltrate Antifa, live amongst them for weeks, and take part in their deeply rooted tactics of disruption and violence?

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5571 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Undercover in Antifa: Hun tactieken en media support onthuld!

 1. Nodig alle NRA leden uit voor wat tegengas en er is morgen geen antifa te bekennen.

  Like

 2. Antifa-oppakken en aan het werk zetten in een steengroeve, paar sadistische bewakers met prikkeldraadzwepen drbij……

  Like

 3. Antifa zijn fascisten vermomd als socialen. Afmaken!

  Like

 4. templars2017 // oktober 1, 2017 om 02:22 //

  Oorlog is misleiding ,dit is hier goed van toepassing , het zijn de werklui van de elite die proberen de rechtse opinie dood te maken zodat de omvolking kan van start gaan.
  Het zijn zij die het vuile werk doen ,wat ze denken er mee te bereiken is een raadsel ,of niet? merkel werkte ook voor het oost-Duitse regime en zie wat ze nu is.
  De meesten zijn meelopers die hun kop hebben laten opmaken door de ideologie van de linkse “waarheid” de organisators zijn altijd ver uit de buurt als geweld gebruikt wordt .
  Aan de hand van wat te horen is , zit er dus weldegelijk een strategie achter.
  Het is om het even wie ze aanvallen ,als zij zeggen dat het faschisten zijn dan wordt dat geloofd ,zonder meer.
  Als je naar een betoging gaat en incryptie software gebruikt voor je communicatie ,wapens uitdeeld en /of zegt waar je het kan kopen , je een strategie uitgedokterd hebt om mensen in een “cul de sac” te laten lopen dan zegt dat heel veel en voornamelijk ……..voorbedachtheid!!
  Het is duidelijk dat antifa en aanverwante groeperingen ergens instructies hebben om op semi militaire wijze een ander groepering met een ander standpunt door middel van misleiding en geweld de mond te snoeren en hen publiekelijk te schande te zetten.
  Het is onmogelijk dat die snotapen een dergelijke strategische kennis hebben ,ik zou niet weten waar ze het geleerd hebben , tenzij ze instructies krijgen van mensen die dergelijke informatie wel ter beschikking hebben.
  Ze zijn het middel om het doel te bereiken ,een doel dat niet is wat hen in hun hersens is gezet, vroeg of laat leren ze de waarheid en dan zal het te laat zijn ,op veel hulp zullen ze niet moeten rekenen , niet van de elite en zeker niet van hun tegenstanders.

  Like

 5. De nieuwe NSDAP, zou een betere term voor antifa zijn.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: