Nieuw

MYANMAR: Niet alleen boeddhisten, maar ook hindoes worden door Bengaalse Rohingya moslimbendes vermoord en in massagraven gedumpt

Hoewel de media en zogenaamde mensenrechtengroepen het opnemen voor de Bengaalse Rohingya-moslims, hebben ze het vreselijk mis. Ze missen de belangrijkste feiten over de gewelddadige aard van deze illegale moslimgemeenschap in Myanmar, met hun geschiedenis van moorden en verkrachtingen van zowel boeddhisten als hindoes. In feite heeft het geweld en terrorisme wat door deze moslims uit Bangladesh wordt uitgevoerd, de reactie van de boeddhistische meerderheid geactiveerd, die nu deze moslims doden en verdrijven om hun natie, en hun culturele identiteit te beschermen.

Hindu Existence – Rika Dhar moest toekijken toen haar man, twee broers en talloze buren beestachtig met machetes werden afgeslacht door gemaskerde moslimmannen die hun Hindoe-dorp in West-Myanmar bestormden en de beangstigde inwoners vastgebonden naar de heuvels afvoerden.

“Na het vermoorden hebben ze drie grote kuilen gegraven en ze erin gegooid. Hun handen waren nog steeds achter hun rug gebonden en hun ogen geblinddoekt,” zegt de 25-jarige Dhar in een hindoe-kamp in Bangladesh, waar ze met haar twee kinderen naartoe gevlucht is.

Ooggetuigen vertellen tegen AFP dat het bloedvergieten zich heeft voorgedaan in hun kleine Hindoe-dorp in Kha Maung Seik, in de noordelijke Rakhine-provincie, waar de autoriteiten van Myanmar sinds afgelopen zondag tot nu toe 45 Hindoe-lijken uit massagrafen hebben opgegraven.

Het leger zegt dat de gruwelijke ontdekkingen op 25 augustus een bewijs is van de vele slachtingen die door Rohingya-moslims militanten worden uitgevoerd. Op dezelfde dag hebben de moslims gecoördineerde aanvallen uitgevoerd op politieposten die een storm van  bloedvergieten ontketenden. De vergelding van de  militairen hebben honderden doden achtergelaten en bijna een half miljoen Rohingya-moslimvluchtelingen naar Bangladesh op de vlucht doen slaan, waar ze de gewelddadige campagne het leger hebben beschreven, wat door de VN een etnische zuivering wordt genoemd.

Het leger van Myanmar heeft de beschuldiging afgewimpeld en verdedigt zijn militaire operatie als een proportionele reactie op de ‘extremistische moslim terroristen’ van Rohingya, en benadrukt de situatie van andere groepen, die door de moslims werden geterroriseerd.

Op woensdag heeft het leger zijn toegangsverbod in de conflictzone opgeheven om verslaggevers naar het gebied in Noord-Rakhine te vliegen, waar de massagraven van hindoes, waaronder veel vrouwen en kinderen, eerder deze week werden opgegraven. Het is de eerste keer dat het leger een persreis naar het gebied heeft georganiseerd, waarbij media restricties het moeilijk maakten om de ​​wervelwind van beschuldigingen te verifiëren wie zich aan het geweld schuldig maakt.

Gevluchte Hindoes in Bangladesh en Myanmar, die niet in staat zijn om hun familie te contacteren, vrezen het ergste omdat de zoekinspanningen naar ongeveer 50 andere dorpelingen voortduren. Een getuige van Kha Maung Seik, die lokaal bekend staan als Fwaira Bazar, heeft verklaard dat de zwart-geklede aanvallers hun dorp op de ochtend van 25 augustus bestormden en de hindoe-mannen vastbonden, voordat iedereen naar het bos werd afgevoerd.

De Bengaalse Rohingya-moslims in India worden om dezelfde redenen gedeporteerd als dat ze uit Myanmar worden verdreven.

“Nadat ze ons naar de heuvels hadden gebracht, slachtten ze iedereen af. Ik zag het met mijn eigen ogen,” zegt Promila Sheel, 15, in een klein Hindoe-dorp in Cox’s Bazar, dichtbij de uitgestrekte Rohingya-kampen. Ze zegt dat meer dan 100 mensen werden gedood – waaronder haar man en drie andere familieleden. De lijken werden in vers gegraven greppels gedumpt, voegt Sheel toe.

“Ik heb gehoord over de gevonden lichamen in het dorp. God verbiedt het, maar misschien zijn er ook enkele familieleden van mij bij.”

Bron:

http://barenakedislam.com/2017/09/27/myanmar-not-only-buddhists-but-hindus-also-are-being-killed-and-dumped-in-mass-graves-by-bengali-rohingya-muslim-savages/

Doe mee met 2.527 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5149 Articles)
Altijd in oppositie.

8 Comments on MYANMAR: Niet alleen boeddhisten, maar ook hindoes worden door Bengaalse Rohingya moslimbendes vermoord en in massagraven gedumpt

 1. Media en mensen rechten groepen altijd fout. Kunnen we niet een inzamelings aktie houden voor wat wapens voor budhists en hindoes om het dirtlim virus uit te roeien?

  Like

 2. Laten we hopen op een Teamup tussen de hindoes en de buddhisten zodat de Endlösung der Muslimfrage eindelijk kan beginnen. Wij volgen! 😀

  Like

 3. Niet te geloven de monniken hebben nog nóóit iemand kwaad gedaan.
  Ze worden door de moslims bespuugd en vermoord en verkracht en als ze ze dan verjagen dan zijn zij het die fout zijn,
  Hoop niet dat alle leugens van de media wordt geloofd.
  De monniken die genocide plegen ja hoor wat een onzin.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // oktober 1, 2017 om 01:35 //

  Hoe is het toch mogelijk dat deze kant van het verhaal zó massaal genegeerd wordt door de media ?!? Hoe moet je dit nou naar buiten brengen zodat ‘het publiek’ ook deze kant van het verhaal te weten komen ?

  Like

 5. Ongeacht uit welke msm bron we nieuws krijgen te horen weet onderhand een ieder dat het overal op de wereld de moslims zijn die zorgen voor alle ellende , oorlogen en verkrachtingen.
  Waarom de MSM altijd op de hand is van die zieke geesten die de islam aanhangen is mij een raadsel maar ook de MSM komt eerdaags tot bezinning en moeten vaststellen dat ze op een fout paard hebben gewed.

  Like

 6. Wil de msm tot bezinning komen moeten er toch er eerst toch wat gutmenschen uit de diverse organisaties gaan wieberen, om te beginnen uit brussel. De vis begint altijd aan de kop te stinken. Dat gaat nog lang duren voor dat opgeruimd is, want alle organisaties zijn tot op het bot met linksch vervuild.

  Like

 7. polderboy // oktober 1, 2017 om 10:33 //

  Hier een artikel over de oorsprong, radicaal soennitische terreur, waar makkelijk te rekruteren Rohingya’s reeds door heel Zuid Azië aan deelnemen samen met veel Pakistanen, via directe banden met Al Qaeda, die weer banden hebben met Arabische Staten, die weer zakelijke en geopolitieke bondgenoten van ons zijn.
  Landen, zoals India en China, die in die regio veel economisch belangen hebben en een stabiele ontwikkeling wensen in de samenleving, vermoeden dat de jihad wordt aangestuurd door “deep states”, om die ontwikkeling te saboteren:
  http://www.dnaindia.com/india/report-pak-fuelling-rohingya-fire-2549563

  Veel Rohingya’s waren van oorsprong mede vaak ook nog de gehate moslim beroeps militairen, die succesvol vroeger door de koloniale Britten werden ingezet bij verdere kolonisatie van gebieden daar. Vergelijk ze maar met de SS elite korpsen, die naast de Wehrmacht werden ingezet om de lokale bevolkingen te terroriseren, of tegenwoordig de radicale moslims die succesvol door heel het Midden Oosten en recent weer in Turkije nog woorden gebruikt, om de laatste restjes niet moslims op te ruimen.

  Like

 8. Er moet kennelijk een zeer toegankelijk dossier worden opgebouwd om de mensen te informeren waar de massamedia dat uit luiheid, omdat ze gekocht zijn of uit ideologisch motief laat liggen.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Etnische zuiveringen – moslims vermoorden, martelen en verkrachten christenen in Nigeria

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: