Nieuw

Moslim schooldirecteur Khalid Tatou Alphen, PvdA gemeenteraadslid in Gouda, aangehouden om ontucht

ALPHEN AAN DEN RIJN – Een 32-jarige directeur van een basisschool in Alphen aan den Rijn is deze week aangehouden wegens ontucht met een meisje van 13. Het gaat niet om een leerling van de school. Het Openbaar Ministerie wil niet zeggen van welke school de man directeur is, maar bronnen melden aan Omroep West dat hij bij de islamitische basisschool An Noer werkt.

De man uit Gouda werd maandag aangehouden, laat een woordvoerder van het Openbaar Ministerie weten. De ouders van het meisje alarmeerden de politie in augustus waarna er een onderzoek werd gedaan.

Verklaring van de fractie PvdA Gouda

De fractie van de PvdA Gouda heeft met verbijstering kennis genomen van de arrestatie van K.T.  Voor de fractie is zeer duidelijk dat gezien de ernst van de situatie K.T. niet langer deel kan uitmaken van de fractie. Het landelijk partijbestuur heeft kennis genomen van de situatie en heeft besloten K.T zijn lidmaatschap te ontnemen.

Lees verder:

https://www.omroepwest.nl/nieuws/3527504/Schooldirecteur-in-Alphen-aangehouden-wegens-ontucht-met-minderjarige

Doe mee met 8.466 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5003 Articles)
Altijd in oppositie.

8 Comments on Moslim schooldirecteur Khalid Tatou Alphen, PvdA gemeenteraadslid in Gouda, aangehouden om ontucht

 1. Oppakken en gelijk uitzetten naar het land van herkomst!!!!!!!!Smeerhond!!!!!!!!!Met zijn blubberhasses…………………..Ja, ik weet dat autochtonen dat ook doen, gelijk castreren.ja……het liefst met 2 stoeptegels.

  Like

 2. Wel heel erg naief om hier verbaast op te reageren. Degene die deze pedofiel aan de positie hebben geholpen zijn zeker medeplichtig.

  Like

 3. De deksel past niet meer op de strond put van de pvda .
  Ze hebben echt veel buitenlanders op hoge positie ’s gezet terwel ze niets kunnen maar wel een dik salaris.
  Misschien een idee om alle blunder en fraude kandidaten van de pvda op een rijtje te zetten ik denk dat je makelijk een flink boek vol krijgt.

  Like

 4. Like

 5. Vieze dikke moslimflikker, het land uit flikkeren samen met zijn hele gore familie!!

  Like

 6. Als je iets met de paplepel wordt ingeprent dat het vrouwelijke geslacht slechts gebruiksvoorwerpen zijn en je naar eigen believen mag en kan gebruiken en misbruiken en de vrouw zich geheel ten dienste van de man moet stellen dan kan je verwachten dat vele van die zieke geesten dat in de praktijk brengen toch?
  Hun eigen leider Allah was een pedofiel en verantwoordelijk voor deze zieke geloofsovertuiging
  Je kunt het die arme stakkers die in die onzin geloven en zo opgevoed worden niet alles kwalijk nemen . De MSM moet eens begrijpen dat je de Islam moet vergelijken met kanker namelijk een onuitroeibare ziekte die vele mensen het leven kosten en nog gaan kosten als we niet het goede medicijn vinden. Het goede islam medicijn komt nog wel maar pas als de gevolgen van dat zieke geloof echt ons leven op de kop gaat zetten en onze vrouwen en dochters echt niet veilig over straat kunnen.

  Like

 7. Dat dit varken een PvdA man is vind ik niet zo gek want die partij is er de oorzaak van dat de MSM altijd pro moslim is geweest en niet op kwaliteiten worden beoordeeld maar op rariteiten. Al heb je een IQ van een garnaal maar als je moslim bent en ook nog vrouw en ook nog lesbisch is je kostje gekocht bij de PvdA

  Like

 8. Deze pedofiel heeft ook als bestuurskundige gewerkt op het stadhuis van Rotterdam. Marokkaan (Aboutaleb) verleent andere marokkaan (Khalid T.) een wederdienst ?

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Pedo van de Arbeid ontmoette 13-jarige op sekssite

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: