Nieuw

Malmö en Stockholm wedijveren wie de meeste doden door vuurwapens heeft

Tot nu toe dit jaar hebben 102 schietpartijen in Malmö plaatsgevonden. In de eerste acht maanden van dit jaar werden in Malmö zes mensen vermoord en 35 gewond in 102 schietincidenten.

Vuurwapens zijn makkelijk te verkrijgen, wat de politie van Malmö verontrust, en veel jonge criminelen dragen vuurwapens.

“De gemakkelijke toegankelijkheid tot vuurwapens kan een reden zijn dat voor de kleinste futiliteit een schietincident plaatsvindt. Ruzie over voormalige vriendinnen of enig ander persoonlijk gerief is vaker de reden dan dat het zich handelt om drugshandel,” zegt Mats Karlsson, plaatsvervangend politiechef in Malmö, tegen de krant.

De politie van Malmö heeft dit jaar een groot deel van zijn resources gericht op verschillende groeperingen met vuurwapens. Het aantal in beslag genomen vuurwapens is sterk gestegen.

In Stockholm gaat het ook niet slecht, maar rekeninghoudend met het feit dat de regio Stockholm vier keer zoveel mensen heeft dan in Malmö, is de hoofdstad een zondagsschool in vergelijking met Malmö.

Van begin januari tot en met 20 september van dit jaar hebben er 93 geregistreerde schietincidenten plaatsgevonden, waarbij 12 personen overleden en 29 gewond raakten.

De “Stockholmer’s” lijken beter te kunnen richten dan de “Malmöers”. Twaalf doden tegen die zes van Malmö met minder schietincidenten. Ook daar is het aantal schietincidenten en inbeslagnames van vuurwapens sterk gestegen.

‘rommel’: Wat uiteraard niet in de dagbladen wordt vermeld is dat deze schietincidenten, met een enkele uitzondering, worden gepleegd door immigranten. Ondanks dit feit richten politici, journalisten en anderen al hun energie op een hooguit honderd zogenaamde nazi’s die zich in Zweden zouden begeven. Blijkbaar is het politiek correct-etablissement overtuigd dat het probleem met niet-Europese immigranten vanzelf verdwijnt als ze over iets anders praten.

http://www.skd.se/2017/09/30/over-100-skjutningar-i-malmo-i-ar/

https://mitti.se/nyheter/stockholmspolisen-listar-skjutningar/

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5571 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Malmö en Stockholm wedijveren wie de meeste doden door vuurwapens heeft

  1. Like

  2. Ik lees net dat tegendemonstranten die ook tegen Nortfront demonstreerden zich tegen Afa keerden en hen aanvielen omdat ze de politie belaagden. Een twist onder de eigen linkse gelederen, altijd leuk.
    Ik ben over dit onderwerp geen artikel begonnen, er zijn geen doden gevallen. Dan is het voor mij niet de moeite waard.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: