Nieuw

Lachende moslims overvallen kankerpatiënt (82), zwaar mishandeld en beroofd

Slachtoffer Dobran

Ahmet Dobran vecht nog steeds voor zijn leven een maand nadat hij op brute wijze werd overvallen in Newham, op 27 augustus. Hierbij werd zijn rug gebroken. Hij werd beroofd van zijn gouden armband.

De lachende overvallers die een kankerpatiënt overvielen.

Lees meer:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4929630/Thugs-seen-laughing-robbing-cancer-sufferer.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4929630/Thugs-seen-laughing-robbing-cancer-sufferer.html#ixzz4u9tMZOQ0

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5568 Articles)
Altijd in oppositie.

7 Comments on Lachende moslims overvallen kankerpatiënt (82), zwaar mishandeld en beroofd

 1. De opmerking dat het niks met geloof of cultuur te maken heeft zal wel overbodig zijn….het heeft alles te maken met cultuur en “geloof”….

  Boos worden heeft zo weinig zin, hetis zo. Ik vrees de dag dat het voor mijn ogen gebeurd, hetis de dag dat ik zeer waarschijnlijk door de pers zal worden beschreven als rasict en psychopaat, maar ik denk dathetverlies van ogen, neus en oren een redelijk goede manier is om de balans te herstellen in het geen anderen is aangedaan. Ons is de wrake, en Jezus zegt dat het goed is. Denkt die lul van een paus zeker dat hij de enige is met een lijntje naar boven…heb ik net gehoord dat het onze heilige plicht is Europa schoon te vegen van sekteleden van de duivel…

  Like

 2. Slachtoffer heet Ahmet? Afgezien van dat de daders dood moeten, heb ik geen medeleven voor het Ahmetje. Sterker nog, zijn dood brengt een schoner UK. Zal ie trouwens wel hebben verdient want allah zou hem anders toch niet laten lijden? 😀

  Like

 3. En wèèr geen richtlijn van de londense politie dat het moslims waren……maar zo op de foto’s te zien gèèn Eskimo’s.Gaan ze die koppen òòk afplakken wat ik bij de laffe zweden soms al zie?

  Like

 4. polderboy // september 30, 2017 om 15:51 //

  London is groot, ruim 8 miljoen inwoners. Er opereren honderden straatbendes.

  De gemiddelde huizenprijs ligt er boven de 610.000 Pond, rond de 700.000 Euro.
  Sociaal uitkeringsgerechtigden kregen de huur plus voor de rest een kleine eet° en leefgeld vergoeding. Die huurvergoeding kende geen bovengrens en kamerverhuurders en andere o.g. bezitters kenden gouden tijden.
  Daarnaast heeft men de laatste jaren fors in het aantal politie agenten bezuinigd.
  Je kunt zelf ook een onderkant kweken natuurlijk.

  Liked by 1 persoon

 5. São Paulo heeft ook dik 10 millioen inwoners en duizenden politie op millitaire leest geschoeid,naast de ”policia civil”.We douwen wèl alle misdadigers in de gevangenissen,welke overvol ziin en niet bij te bouwen,Veel gemekker van ”humanricht org”hierover.In Nederland staan de gevangenissen bijna leeg las ik.Tja dan houdt het nooit op…Met overvolle òòk niet hoor.

  Like

 6. Dat uitschot moet aan de hoogste boom opgehangen worden, maar ze doen het tenminste ook `eigen` geloofsgenoten` aan, dat dan weer wel!

  Like

 7. templars2017 // oktober 1, 2017 om 01:45 //

  Jongens toch waar gaat dit heen , om te oordelen op naam van het slachtoffer alleen is mij en brug te ver , Dobran klink oost Europees , waarschijnlijk iemand die na de 2de oorlog gevlucht is uit de voormalige USSR zoals zoveel van hen,die mensen deden geen vlieg kwaad.
  Maar gezien zijn leeftijd en zijn gezondheid toestand zal deze meneer wellicht geen weerstand geboden hebben ,het zal hen enkel om de armband te doen geweest zijn .
  Hoe ze hun slachtoffer achterlaten is hen worst.
  Een weerloze oude man beroven ,het kan iedereen overkomen wat zal je zeggen als het jou opa is ?
  Niemand zou een dergelijk lot beschoren mogen zijn maar wat hoor je, nu bijna dagdagelijks ? vrouwen die aangerand worden ,kleine jonge gasten en oude mensen die in mekaar geklopt worden !
  Maar tegen gezonde gasten waarvan ze een hoop weerwerk kunnen verwachten daar blijven ze af ,het zou hen zuur kunnen opbreken!
  Dit past perfect in hun lafhartige natuur altijd maken dat je als overwinnaar kan weg komen!
  De lafheid van die voddekoppen kent geen grenzen , hun aan waanzin grenzende ingebeelde superioriteit ook niet.
  Ze gaan er ook van uit dat indien ze een dergelijke daad stellen niemand het zal aandurven hen een stro in de weg te leggen , jammer genoeg gebeurt dit nog ook !
  Hoe de situatie was bij dit incident weet ik niet maar als er omstanders waren en ze hebben niet ingegrepen dan zijn ze er even schuldig aan als de daders!
  Ik heb het al meerdere malen gesteld ,er is iets fundamenteel verkeerd in onze samenleving ,bijna altijd staat een slachtoffer er alleen voor ,ook al gebeurt het voor de ogen van anderen.
  Het is alsof de moed verdwenen is uit ons en dat de angst om er bij betrokken te raken alles verlammend werkt.
  Maar zoals reeds gesteld je kan pas in de problemen raken als je geen hulp bied ,hoe zo iemand de dag nadien nog in de spiegel durft te kijken is mij een raadsel.
  Het is hoog tijd om ons eigen terug te gaan respecteren en ons niet langer te laten dicteren door een hoop polcor bullshit.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: