Nieuw

Geestesziek meisje Nora El Koussour wint Gouden Kalf via Moroccan Privilege

Door: Martien Pennings

In Amerika heb je Black Privilege: bent u zwart, niet misdadig en doet u gewoon uw best, dan krijgt u een voorkeursbehandeling in allerlei maatschappelijke opzichten. Zo lijkt ook de uitverkiezing van de scholiere Nora El Koussour als beste actrice 2017 een stukje affirmative action!

Ik heb eerder over Nora-bij-Pauw geschrevenGisteren zat ze daar dus voor de derde keer, vlak na de uitreiking van haar Gouden Kalf. Ze wil eerst haar school afmaken, zegt ze, maar ze gaat natuurlijk een gouden toekomst tegemoet in de Identiteits-industrie. Net zoals Ajouad el-Miloudi en de Mama-Meiden van Halalligt er een carrière als beroeps-Marokkaan voor haar open.

In de film “Layla M.” speelt Nora El Koussour het Nederlands-Marokkaans pubermeisje Layla dat “radicaliseert” en naar Syrië vertrekt. Naar een organisatie vertrekken die gespecialiseerd is in de gruwelijkste denkbare vormen van mensen afslachten heet in Nederland “radicaliseren”. In dat Nederland windt Layla zich vreselijk op over het boerkaverbod. In de film zegt ze dat zo’n verbod een opmaat is voor alle-Marokkanen-het-land-uit als Wilders eenmaal aan de macht komt. Zelf vindt ze het mogen dragen van een boerkaab een vorm van vrijheid. Dat zegt ze letterlijk bij Pauw. Een geestesziek en gehersenspoeld  meizeke dus.***

Lees verder:

https://martienpennings.wordpress.com/2017/09/30/geestesziek-meisje-nora-el-koussour-wint-gouden-kalf-via-moroccan-privilege/

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5568 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Geestesziek meisje Nora El Koussour wint Gouden Kalf via Moroccan Privilege

 1. Inderdaad wat een vies kreng is dit zeg.
  De film industrie is sowieso een grote moslim geile kliek en deze teef past daar natuurlijk uitstekend bij.

  Like

 2. Toch jammer dat de PVV niet voldoende heeft gewonnen. Had het hier een stuk rustiger geweest.

  Like

 3. De burka hoort niet bij de Nederlandse cultuur.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: