Nieuw

Dutch parliament rejects Turkish party’s offer to discuss “Islamophobia”

The Denk Party has a lot of nerve to call for this, given the dire situation for religious minorities in Turkey. Most of Turkey’s historic minority communities are long gone, of course: massacred or exiled in the Armenian and Greek Genocides. The remaining Christians suffer escalating persecution.

Yet now the Denk Party wants to lecture the Dutch parliament about the plight of Muslims in a country that has done everything it possibly could to accommodate them?

This is a classic example of the playing of the victim card in order to manipulate authorities into further appeasement and accommodation, even above and beyond the favors those authorities have already bestowed.

“Dutch parliament rejects Turkish party’s offer to discuss Islamophobia,” Pakistan Defence, September 23, 2017:

“Dutch parliament refused on Thursday Denk Party’s request to discuss the EU Agency for Fundamental Rights (FRA) survey, which found that Muslims in the Netherlands experience discrimination at the highest rate among EU member states.

According to the results of the U.S.-based FRA survey, the Muslim community in the Netherlands is more widely discriminated against than any other Muslim communities in the EU. In response to the results of the survey, the Dutch Denk Party, founded by Dutch-Turks, is seeking to bring the subject to the agenda of parliament. However, the Denk Party’s attempts to discuss the issue were rejected in parliament…

readmore>>
jihadwatch
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 908 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1530 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

2 Comments on Dutch parliament rejects Turkish party’s offer to discuss “Islamophobia”

 1. polderboy // september 30, 2017 om 12:25 //

  In Turkije hangen grote posters in het openbaar, dat de Koerdische leider Barzani uit Koerdisch Iraq Joodse wortels heeft:
  https://news.am/eng/news/412640.html
  Koerd? Natuurlijk zeg, alle Koerden zijn Joden! Vandaar dat het allemaal PKK terroristen zijn!

  Willen ze natuurlijk weer een debat over de Koerden, het deel van de Joodse onderdrukkers van het Palestijnse volk dat in Iraq woont, waar ze zware sancties voor vragen bij Rutte..
  Ach, (ex) PvdA-, wat kan je tegenwoordig nog van dat soort lui verwachten?

  Like

 2. Ik hoop uiteindelijk op weer een oorlog met Turkije. Niks is zo reinigend als het conflict aangaan in tijden als dit waar delen van onze bevolking openlijk collaboreren met de islamitische vijand.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: