Nieuw

De hoofdverantwoordelijke voor de Mali-doden is de PvdA van Bert Koenders

In 2010 bood Nederland 90 miljoen per jaar aan de UN om een baantje voor Bert Koenders te kopen als hoofd UNFPA, de condoom uitdeel afdeling van de UN voor Afrika.

Ondanks dat Nederland deze verspillingsmachine bijna geheel alleen financierde kreeg Bert het baantje niet. Er moest dus iets anders internationaals (want Bert vliegt graag) gevonden worden. Bert mocht de Minusma missie in Mali gaan leiden. Dan ben je natuurlijk wel verplicht om ook militairen te leveren.

Nieuw is dat de verantwoordelijke ministers er ook een economisch belang bij noemen: Noord-Afrika is voor Nederland een ‘belangrijke grondstoffenpartner’. (VN)

De aalgladde Lodewijk Asscher mag dan wel wat dolken in de rug van Hennis werpen net voor het einde van zijn demissionaire kabinet, maar het is dankzij zijn PvdA dat we al jarenlang geld in de SaHEL storten.

Doe mee met 2.524 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7543 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on De hoofdverantwoordelijke voor de Mali-doden is de PvdA van Bert Koenders

  1. Tja voor PvdA’ers moeten baantjes gezocht worden want als ze zelf gaan solliciteren worden ze niet aan genomen. Er zijn maar weinig regeringsvertegenwoordigers die echt gestudeerd hebben. En als ze dat wel hebben is dat bijvoorbeeld geschiedenis waar ze zelf nog niets van geleerd hebben.

    Like

  2. Als je dit leest, hoe die PvdA hufters dergelijke “prestigeprojecten” najagen over de rug van de belastingbetaler, zou je hen het liefst droppen in zo’n land, zélf maar eens kogels happen. Deze “volksvertegenwoordigers” zijn nog minder dan stront.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: