Nieuw

Croydon primary school proposes only serving halal meat, Absurd proposal has angered some parents.

A south London school has outraged parents after proposing it switches to serving only halal food in the canteen.

postthumbnailWolsey Academy, in Croydon, asked parents via a simple form with a ‘yes’ or ‘no’ tickbox whether or not ‘they would like to see the menu go over to halal’ – according to a petition set up by parents to block the move.

The site says: “Parents of children attending Wolsey Step Academy School in New Addington Croydon were today handed a slip of paper asking to choose if they would like to see the menu go over to Halal.

“The simple tick yes or no slip did not provide any explanation inform parents where to go if they object.

“This has angered some parents and caused discussions on social media.”

Halal meat is prepared strictly to Islamic law, whereby an animal’s throat is cut, leading it to bleed to death while a Muslim butcher recites prayers.

Animal rights groups slam the practice, saying that many of the animals are not stunned before their throats are cut.

Ashtaq Arain, a member of the Muslim Association of Croydon, told local press: “In a community like Croydon where you have a large representation of Muslim children going to primary school, there should be an option given for the kids who are Muslims…

readmore>>
westmonster
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 2.527 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1530 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

1 Comment on Croydon primary school proposes only serving halal meat, Absurd proposal has angered some parents.

 1. De schoolligt in een buitendeel van Croydon, een gebied waar in de jaren 50 de middelklasse woonde. Ondertussen is de boel aardig verpauperd, ik was er vier jaar geleden en het gebied was een grote vooral Afrikaanse kolonie, met het nodige Paki gespuis en de kopvodden die daarmee komen. Kopvodden is eigenlijk niet de goede term, eigenlijk moeten we de dragers van een nikab of burka benoemen als de wezens die te minderwaardig zijn om door Allah gezien te worden. Dat is namelijk de reden om vrouwen geen eigen persoonlijkheid te gunnen buiten de deur, omdat ze minderwaardig zijn voor de Islam. Daarom snijd een 13 jarig ettertje zijn moeder bijna de keel door, daarom verkrachten deze degenerees er op los.
  Als ooit iemand recht op asiel zou moeten hebben zou het wel een vrouw moeten zijn die voor Islam vlucht. Dat is pas een reden voor asiel en bescherming. Het meest absurde van asiel geven is wel om de bullebakken van ginder hier vrijspel te geven om hun slachtoffers die ook hierheen zijn gevlucht verder te mishandelen. En toch, geen woord hierover van de Gutmensch…het zijn allemaal slachtoffers….

  New Addington, het ligt in een mooi gebied maar net als de rest rond London is het steeds troostelozer aan het worden, de vervuiling is er de laatste 15 jaar enorm gegroeid. Waar Croydon midden jaren 80 (ik heb er gewoond) relatief schoon en traditioneel Engels met kleine winkeltjes en post kantoortjes in winkeltjes was is er nu overal een keuze uit drie winkels: een nachtwinkel gerund door bijna enkel Pakistani, een “off licence”, een soort slijter…. en kebaben pizza hokken. Er zijn natuurlijk wel supermarktjes maar het verval is overduidelijk. En drugs, overal drugs, overal groepjes donker volk dat klaar staat om tassen te stelen, mensen beroven en wat meer….De oude mensendie ik een paar jaar geleden sprak waren allemaal doodongelukkig, sommigen durvden nauwelijks de straat nog op. Hoog bejaaard is per definitie slachtoffer worden, geen ontkomen aan. En ko tiemand in het ziekenhuis van Croydon dan lopen er vooral Poolseverpleegsters en Pakistaanse en andere artsen maar slechtsweinigen zijn het Engels ook echt machtig. Mijn vergelijking van dat stukje Englend loopt van 1984 tot 2013…..de aftakeling loopt echtersteeds harder en het geweld en de misdaad stijgt ieder jaar. De school in kwestie in New Addington had begin Juli bijvoorbeeld een gek met een kapmes op het schoolplein…

  Zelfs politiemensen die hulp nodig hebben bij criminaliteit vangen prive bot, hun collega’s komen of niet of wanneer het uitkomt. Dit heb ik persoonlijk gehoord van een politiefunctionaris aldaar. De aanklachten wegens rasicme zijn veelvuldig, met speciale NGO’s die de “slachtoffers” benderen voor aanklachten….De politie staat er zo alleen voor dat velen ontslag nemen of proberen elders te komen. Er is een onwerkbare situatie ontstaan, feitelijk een vrijstaat die delen van Londen en greater London behelst en steeds sneller groeit. In mijn kennissen kring aldaar is iedereen bezig met het zoeken naar alternatieven, het gros mikt op Cornwall en Wales, maar ook Australie en Hongarije worden genoemd. De Engelse bevolking is net als overal te tolerant en te vriendelijk geweest. Moslims zien vriendelijkheid als een zwakte, en blanken als slaven. Enkel geweld lostditprobleem op, want afspraken maken,vriendelijk zijn en toegeven is vragen om meer problemen, het is uitnodigen tot meer problemen. Respect moet van twee kanten komen, respect is echter een begrip met verschillende inhoud, en simpelweg gezegd is respect voor moslims wie het hardste kan slaan en de grootste en wreedste crimineel kan spelen. Respect is voor moslims geweld.

  Een Julio Poch airlines zou de beste optie zijn, niets doen is gewoon simpelweg wachten op joumbeurt om in de toekomst een trap in je rug te krijgen terwijl je achter je rollator loopt. Want dat is het gehalte van helhaftigheid van de milams, in de rug en met een groep.
  Waar wij hiervoor vrezen is in London en omgeving al werkelijkheid, en in Parijs, en in Brussel, en in vele andere Europeese steden. Dit is de toekomst als niemand iets doet.

  ” only you can prevent forest fires, only you can stop Islam”. NOW !

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: