Nieuw

Commando’s keren zich tegen legertop

Vijf commando’s uit het Nederlandse leger doen aangifte tegen hun werkgever na een fataal ongeluk met een collega vorig jaar. Ze verwijten het ministerie van Defensie dood door schuld omdat er veel mis was.

Het komt zelden voor dat militairen zo boos zijn over slechte werkomstandigheden dat ze zich tegen de militaire top keren. De frustratie zit zelfs zo hoog dat ze overwegen naar de rechter te stappen om te eisen dat de huidige missie in Irak wordt stopgezet. Hun collega’s moeten er met zulke versleten en achterhaalde spullen werken, dat ze zich ernstig zorgen maken over hun veiligheid.

AD >>

Kamerleden wil langere stop missie Irak: ‘Zeker weten dat alles veilig is’

KLACHT COMMANDO’S De SP pleit voor een lange stop van Nederlandse militaire operaties in missiegebieden. Ook wil de partij weten of de geplande verlening van alle Nederlandse missies nog wel door kan gaan na het kritische rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV).

,,We moeten zeker weten dat alles veilig is”, stelt Kamerlid Sadet Karabulut, die daarmee reageert op het nieuws dat commando’s eisen dat de missie in Irak wordt stopgezet.

AD >>

Zie ook:

‘Defensie 100 procent verantwoordelijk voor dood van mijn zoon’

Rutte houdt vertrouwen in Hennis na spijkerhard rapport Mali

Doe mee met 908 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7997 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Commando’s keren zich tegen legertop

  1. Draadje:

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: