Nieuw

Venezolaanse socialisten gaan op oorlogspad – bereiden zich voor op oorlog tegen de VS

De Venezolaanse president Nicolas Maduro heeft de militaire leiders van zijn natie opgeroepen zich voor te bereiden op een oorlog tegen de VS, nadat de Trump-administratie de Venezolaanse ambtenaren verboden had om de Verenigde Staten binnen te komen.

“We zijn schaamteloos bedreigd door het meest criminele rijk dat ooit bestaat en we hebben de plicht om ons voor te bereiden om vrede te waarborgen,” zei Maduro, die een groene uniform en een militaire pet droeg toen hij met zijn generaals gesproken had tijdens een militaire oefening met tanks en raketten. “We moeten geweren, raketten en goed geoliede tanks klaar hebben staan… om indien nodig elke centimeter van ons grondgebied te verdedigen,” voegde hij eraan toe.

De Trump-administratie heeft een harde houding aangenomen tegen Maduro’s regime door geldleningen aan de regering van Venezuela of haar staatsoliebedrijf PDVSA te verbieden en is tot sancties overgegaan tegen Maduro en zijn topambtenaren.

Maduro refereerde aan de sancties tijdens zijn speech op een militaire basis. Terwijl hij sprak vlogen Russische militaire vliegtuigen in de lucht als onderdeel van de militaire training.

Bron:

http://www.newsweek.com/venezuela-prepares-war-us-rifles-missiles-and-well-oiled-tanks-ready-672033?utm_source=internal&utm_campaign=most_read&utm_medium=most_read2

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5571 Articles)
Altijd in oppositie.

10 Comments on Venezolaanse socialisten gaan op oorlogspad – bereiden zich voor op oorlog tegen de VS

 1. Heeft Jesses Klaver of Judas Sargentinie al lopen blaten over die nare Trump, die hun collega sociaal fascist de nek omdraait?.

  Like

 2. [Lopen een muis en een olifant over een houten brug, zegt de muis tegen die olifant “Wat stampen we toch lekker hard hé”]

  Liked by 1 persoon

 3. We zijn schaamteloos bedreigd door het meest criminele rijk dat ooit bestaat en we hebben de plicht om ons voor te bereiden om vrede te waarborgen,” zei de slinkse crimineel Maduro.

  Vrede waarborgen???? de regering daar heeft weinig steun, uitschakelen zal weinig moeite zijn voor V.S.

  Like

 4. Lord of Hosts // september 29, 2017 om 22:02 //

  Washington beschouwt zichzelf als eigenaar van Latijns-Amerika. Een handje helpen bij het installeren van pro-Amerikaanse overheden is daarom een pré, een blinde die dit niet ziet. Organiseren en financieren van de oppositie, sancties opleggen, de in en uitvoer bevriezen, zodat het volk ontevreden wordt…. de yanks kennen het klappen van de zweep wel, ze zijn er machtig mee geworden. En ook nu weer zijn ze vastbesloten president Maduro aan te pakken: Dictator, hongert zijn eigen volk uit, verrijkt zichzelf, en er zal nog wel meer bedacht worden om de man maatschappelijk kapot te maken en daarna te (laten) vermoorden. Ze stonden te juichen toen Khadaffi met een groot mes anaal verkracht en vermoord werd en wat waren ze trots toen ze de beelden van de moord op Nicolae Ceaușescu en zijn vrouw aan de wereld toonden.
  En die rare Trump, de woordvoerder van het Amerikaanse beleid, loopt al helemaal in de pas van zijn voorgangers met zijn spierballentaal.

  Maar zouden de Yanks het durven? Zouden ze het gore lef hebben om, zoals Trump gedreigd heeft, het leger op het land los te laten?
  Ik denk niet dat ze het durven, ze kunnen heel Zuid-Amerika verliezen, het hele continent is geïnfecteerd met het idee van een oorlog voor vrijheid, onafhankelijkheid en geïnteresseerd in een universele revolutie. Een warmbloedig volkje die Zuid-Amerikanen, maar ze hebben gelijk! Amerika heeft onderhand wel genoeg op hun kerfstok… ook al proberen ze met pro-Amerika propaganda, via media en scholing, de waarheid te verbloemen.

  Like

 5. LoH, pro USA heeft Panama zeker geen windeieren opgeleverd, en Columbia ken je ook niet terug, maar natuurlijk is het lopen tussen verdwaalde kartel kogels veel spannender.

  Liked by 1 persoon

 6. Het zal allemaal wel, maar ik weet zeker als je aan de burgerbevolking zou vragen of ze morgen de 51e deelstaat van de VS willen worden, een overgrote meerderheid meteen een kruisje zet.

  Liked by 1 persoon

 7. Lord of Hosts // september 30, 2017 om 00:34 //

  Ah, Panama en Colombia, ook daar is Washington meermaals behoorlijk tekeer gegaan, er is behoorlijk gemoord. Niet om hen “geen windeieren” te geven maar om hen volledig afhankelijk te maken met als enige doel hun eigen belangen en rendement veilig te stellen. Denk daarbij maar aan het Panamakanaal.
  En dan Colombia, je bedoeld natuurlijk de Amerikaanse steun voor een pro-Amerikaanse regime “om drugs te bestrijden”. De nieuwe pro-Amerikaanse regering moest wel haar loyaliteit aan de Verenigde Staten tonen wat inhield dat vakbondsleiders en leden meer of minder belangrijke bewegingen en organisaties, boeren en ongewenste politici, m.a.w. anti-Amerikaanse en anti-government elementen, vernietigd moesten worden. Tienduizenden mensen zijn gemarteld en vermoord… en dat heeft niets met drugsbestrijding te maken maar met allesomvattende invloed…

  Like

 8. @LoH
  Tanja Niemeyer fan?Ondanks haar mooie gezichtje van hetzelfde soort als de “wees welkom vluchtelingen” madammekes bij ons. Links en dom en AFA sympathisant .
  Ik weet zelf niets van Zuid Amerika, maar mijn lieve buurvrouw komt uit Venezuela en als die haar mond open doet over Maduro de communist, berg je dan maar

  Like

 9. En ja, ik ben een anti communist, niet te verwarren met kapitalist, omdat ik de resultaten van deze walgelijke ideologie op de voet heb mogen volgen in de voormalige USSR.
  Deze ideologie is te vergelijken met de islam, een ideologie verpakt in een religieus jasje om de onderdrukking van de mens te verhullen, maar net zo gewelddadig en kwaadaardig.
  Vandaar dat ze zulke goede vriendjes zijn, totdat…..juist kijk naar Iran waar de ayatollah’s aan de macht kwamen met behulp van de communisten. Nu zijn er geen communisten meer in Iran

  Like

 10. @Lord of the Lost. bij mijn weten is er nog nooit een bootje van uit Miami naar havana of caracas gevaren.
  Duizenden hebben echter met hun leven betaald om uit die 2 communistische teringlanden te ontsnappen.
  Honderdduizenden is het, gelukkig voor hen, wel gelukt en leven nu een vrij en welvarend leven.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: