Nieuw

Moslim meerderheid binnen twee generaties

Met de huidige demografische trend zal het aantal blanke mensen in Frankrijk en de rest van het oude Europa in aantal dalen en zal binnen 40 jaar tot een moslim meerderheid leiden, aldus een Franse wetenschapper.

Charles Gave, econoom, fondsbeheerder en politieke commentator, publiceerde deze maand zijn conclusies op zijn website, het Institute of Libertes. Hij schrijft over “de verdwijning van de Europese bevolking”, terwijl de moslims hun voortdurend robuuste vruchtbaarheid voortzetten.

Gave realiseert zich dat zijn zeer politiek incorrecte opvatting voor bespotting kan zorgen en eventueel daarna gecensureerd kan worden. Politiek links zet in het algemeen zijn beste beentje voor om de islam tegen kritiek te beschermen. In de Verenigde Staten verdedigde president Obama consistent de islam en bespotte christenen voor hun kritiek.

“Het artikel met de titel ‘The White Pest’ is voor mij persoonlijk gevaarlijk en voor mijn kans om in onze prachtige democratie gehoord te worden.”

De wetenschapper trekt zijn zijn conclusie uit de demografie. Hij kijkt naar Frankrijk’s geboortecijfer van inheemse of blanke vrouwen met 1,4 kinderen per vrouw in vergelijking met een moslimvrouw die tussen 3,4 en 4 kinderen ter wereld brengt.

De bevolking van Frankrijk is heden 67 miljoen. In tegenstelling tot de Verenigde Staten voert Frankrijk geen volkstelling uit, maar door verschillende opiniepeilingen zijn sommige onderzoekers, waaronder de heer Gave, van mening dat de Franse bevolking al 10 procent moslims heeft, wat 6,7 miljoen mensen is.

(Klik op ondertiteling voor Engelse leestekst ⇧)

Lees meer:

https://www.washingtontimes.com/news/2017/sep/26/muslim-majority-in-france-projected-in-40-years/

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5571 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Moslim meerderheid binnen twee generaties

 1. Tijl Uylenspiegel // september 29, 2017 om 23:40 //

  Je zou hopen dat dit doemdenken is maar m’n verstand zegt dat het waar is, wat een afschuwelijke waarheid. Je zou er hopeloos van kunnen worden, een compleet continent overgeleverd aan de barbaren, waarom ? God mag het weten, de elite vind ons kennelijk niet goed genoeg. Het is te hopen dat de Oost-Europese landen voet bij stuk houden zodat er heel misschien nog een klein deel behouden blijft. Binnen 40 jaar een moslimmeerderheid en over 60 jaar is heel Europa een ruïne. En wij maken ons druk om windmolens tegen de ‘opwarming van de aarde’ . Laat al die moslim “geleerden” zich daar maar druk over maken, zij moeten er straks in leven. Als het zo snel gaat vraagt een mens zich af hoelang ons sociale vangnet nog overeind te houden is. Tijd om me aan te melden bij de coöp “Levenseinde”

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // september 29, 2017 om 23:43 //

  “Dan liever de lucht in” sprak van Speijk. Profetische woorden !

  Like

 3. In the thirties, when the Nazisme was growing, propaganda minister Goebels made the slogan “make a baby for Hitler” and many children were born indeed. It seems as history is repeating it self. The Islamic bomb will bring the white people on their knees unless they kick out those chicken fuckers.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: