Nieuw

Opzouten met Hennis

Video screenshot Hennes.

In een schokkend rapport over de dood van twee militairen in Mali haalt de Onderzoeksraad voor Veiligheid keihard uit naar het ministerie van Defensie. Het belang van het personeel was ondergeschikt aan de politieke wens om mee te doen aan de missie, met als gevolg dat Defensie ernstig tekort is geschoten in de zorg voor uitgezonden militairen.

Verantwoordelijk VVD-minister Hennis vindt niet dat zij moet aftreden. „Liever treed ik op om herhaling te voorkomen. “Een vreemde bewering nu dit het derde rapport in drie jaar tijd is over tekortkomingen bij Defensie. Met eerdere rapporten is blijkbaar niets gedaan, want, zo stelt de Onderzoeksraad vast, „de voortdurende bereidheid om van incidenten te leren, blijft achterwege.”

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/402291/falend-ministerie

Lees meer:

https://www.volkskrant.nl/opinie/het-debat-of-hennis-wel-kan-aanblijven-komt-nu-onvermijdelijk-op-gang~a4519104/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=shared%20content&utm_content=free

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5568 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Opzouten met Hennis

 1. De hoogste straf is nog niet hoog genoeg. Als vertegenwoordiger van de Nederlandse wetgeving dien je 100% betrouwbaar te zijn.
  Door dit soort klootzakken durven veel mensen geen aangifte meer te doen over b.v. wietplantages etc. want als die mocro’s erachter komen wie hen verlinkt heeft, ben je je leven niet meer zeker, terwijl zo’n plantage levensgevaarlijk is i.v.m. brand.
  Dus opbergen voor een hele lange tijd en nooit meer in overheidsdienst.

  Liked by 1 persoon

 2. Republikein // september 29, 2017 om 16:54 //

  Wat doen we in vredesnaam in Mali.
  Of elders.

  Like

 3. Dood door schuld. Is niet niks.
  Onverwantwoordelijke truttebol is het.
  Wat mij betreft levenslang.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: