Nieuw

Het nieuwe spannende Brabant: moslim zat bovenop zijn moeder om haar keel door te snijden

„Hij zat bovenop haar om haar de keel door te snijden. Gelukkig wisten we hem net op tijd het mes af te pakken en hem te overmeesteren”, zegt buurtbewoonster Bennie Bekkers over de steekpartij waarbij een 13-jarige jongen vermoedelijk zijn 35-jarige moeder neerstak. Telegraaf >>


Den Bosch: 13-jarige Afghaanse verplichte diversiteit, want anders oorlog, steekt zijn mammie neer


De moeder van de 13-jarige is gescheiden van haar Afghaanse eigenaar en die pikte dat niet. Sinds de scheiding bedreigt hij haar en had een straatverbod opgelegd gekregen. De moeder bracht al enige tijd door in een blijf van mijn lijf huis.

De vader, volgens islam ook eigenaar van de kinderen, had de kinderen ontvoerd. Het jongste zoontje was net weer terug bij de moeder, maar wilde naar de vader.

Hij wilde niet bij zijn moeder wonen, maar bij zijn vader die naar Afghanistan wilde. Dat ventje is natuurlijk gehersenspoeld door zijn vader”, volgens de buurtbewoonster.

 

Doe mee met 908 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7997 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Het nieuwe spannende Brabant: moslim zat bovenop zijn moeder om haar keel door te snijden

  1. Een aardje naar zijn vaartje dus.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: