Nieuw

Geert Wilders en Filip Dewinter gaan op islamsafari in de jihadhoofdstad van Europa, Molenbeek

Vlaams Belang kopstuk Filip Dewinter gaat de Nederlandse politicus Geert Wilders een rondleiding geven in Brussel en Molenbeek. “Noem het een islamsafari”, zegt Dewinter. “Een wandeling langs de plaatsen in Brussel die het ergst getroffen zijn door de islamisering.” Wilders had Dewinter gevraagd om hem rond te leiden in Brussel. Vandaag kondigden beide politici op Twitter aan dat de uitstap op 3 november zal plaatsvinden. Vlaams minister voor Brussel Sven Gatz (Open VLD) noemt de plannen van Dewinter “ronduit walgelijk”. HLN >>

‘In Nederland is het gelukkig nog niet zo ver gekomen, daarom wou Wilders met eigen ogen zien hoe het in Brussel is gesteld’, aldus Dewinter. ‘Ik zal hem meenemen naar Molenbeek, dat intussen meer lijkt op een kasba in Marokko dan op een Europese stad. Daarna gaan we ook naar de Grote Moskee in het Jubelpark, die in handen is van Saoedie-Arabië, en naar het nabijgelegen Horta-Lambeauxpaviljoen, met het beeldhouwwerk ‘De Menselijke Driften’. Dat moest jarenlang gesloten blijven omdat het te dicht bij de moskee ligt.’

Doe mee met 2.525 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7509 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Geert Wilders en Filip Dewinter gaan op islamsafari in de jihadhoofdstad van Europa, Molenbeek

 1. Daar een wandeltocht?
  Lijkt mij helemaal niet verstandig.
  Beter in een zwaar pantservoertuig van het leger met voor en achter ook een pantserwagen met een punt 50 bovenop.

  Like

 2. Gaan ! Pak gelijk Anneesens mee, en Vilvoorde….de kans op een AK die uit een raam word gehangen is vrij groot. het is interresant om te gaan zien in hoeverre de Belgische regering nog baas is in eigen land. Maar wel zonder lijfwachten, gewoon gaan wandelen zoals alle burgers, ongewapend en vogelvrij….

  Like

 3. templars2017 // september 30, 2017 om 01:38 //

  Tof idee , je zal direct zien waar het racisme zit en wie het beoefent!
  Tot nu toe is Molenbeek nog altijd een Belgische deelgemeente van Brussel, dus mag er geen andere regelgeving heersen dan in de rest van het land.
  Het zal pijnlijk duidelijk worden dat er geen enkele controle meer is in Molenbeek , het zal pijnlijk duidelijk worden dat de politici alles uit de kast ga halen om het te veroordelen, het zal pijnlijk duidelijk worden welke kant de polcor elite heeft gekozen.
  Sven Gatz heeft nu reeds gezegd dat het idee walgelijk is ,waarom ? als er geen problemen zijn in Molenbeek ,of heeft hij iets tegen de heer Wilders? dat zou hem direct een blaam van discriminatie geven.
  Het jammerlijk is dat er nog zoveel tijd moet verstrijken voor die datum , er kan van alles gebeuren , aan de andere kant kan dat net in het voordeel van beide heren spelen om aan te tonen dat er wel degelijk problemen zijn in Molenbeek en dat er racisme is ,naar de blanke minderheid daar!
  Hoe dan ook het is iets om naar uit te kijken…….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: