Nieuw

Amerikaanse deelstaat classificeert Antifa als terroristen 

De "vredestichters" van Antifa.

In de Amerikaanse staat New Jersey heeft Homeland Security, het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid, de gewelddadige extreemlinkse organisatie Antifascistische actie, AFA, nu onder ‘binnenlands terrorisme’ als “anarchistische extremisten” genoteerd.

Op de lokale website van Homeland Security in de deelstaat New Jersey is de extreemlinkse AFA geclassificeerd als een terroristische groepering.

Het gajes is onder de rubriek “binnenlands terrorisme” gerangschikt als een bende terroristen.

De website beschrijft hen als “een deel van de anarchistische beweging die zich richt op kwesties die racisme, seksisme en antisemitisme omvatten, en andere door hen beoordeelde onrechtvaardigheden.”

De terrorisme classificatie komt na langdurige gewelddadige aanvallen tegen politieke tegenstanders, onder meer tegen Donald Trump-aanhangers en “Make America Great Again” manifestaties.

“Het laatste jaar hebben Antifa-groepen in de Verenigde Staten actief een breed scala van methoden gebruikt om demonstraties te verstoren”, schrijft Homeland Security.

Volgens Homeland Security heeft AFA zich gevestigd in een groot aantal grote steden, waaronder New York, Philadelphia, Chicago en San Francisco. Alleen al in New Jersey zijn er drie los samengestelde Antifa-groepen.

AFA groeperingen “initiëren geweld” tegen zogenaamde rechtse extremistische bewegingen.

De website bevat een lijst van aanvallen tegen ‘blanke rechtsextremisten’, waaronder een gebeurtenis in juni 2016, waar 300 linkse extremisten 25 leden van de Amerikaanse Traditionalist Worker Party aanvielen met messen, flessen, tegelstenen en betonblokken uit een bouwwerkplaats.

Homeland Security beschrijft ook hoe Antifa werkt met de zogenoemde doxing methode (volgens Wikipedia is dit een methode waarbij men met behulp van internet persoonlijke of gevoelige persoonlijke informatie over een individu of een organisatie zoekt en dit publiceert).

Na de opmerkzame alt right-demonstratie in Charlottesville deze zomer is Antifa in heel het land begonnen met het afbreken en vernietigen van zuidelijke staatssymbolen.

 

Bron:

http://dailycaller.com/2017/07/07/antifa-listed-among-domestic-terrorism-group-by-new-jersey/

http://www.friatider.se/amerikansk-delstat-klassar-afa-som-terrorister

Doe mee met 7.523 andere volgers

About rommel (2226 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: