Nieuw

Amerikaanse deelstaat classificeert Antifa als terroristen 

De "vredestichters" van Antifa.

In de Amerikaanse staat New Jersey heeft Homeland Security, het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid, de gewelddadige extreemlinkse organisatie Antifascistische actie, AFA, nu onder ‘binnenlands terrorisme’ als “anarchistische extremisten” genoteerd.

Op de lokale website van Homeland Security in de deelstaat New Jersey is de extreemlinkse AFA geclassificeerd als een terroristische groepering.

Het gajes is onder de rubriek “binnenlands terrorisme” gerangschikt als een bende terroristen.

De website beschrijft hen als “een deel van de anarchistische beweging die zich richt op kwesties die racisme, seksisme en antisemitisme omvatten, en andere door hen beoordeelde onrechtvaardigheden.”

De terrorisme classificatie komt na langdurige gewelddadige aanvallen tegen politieke tegenstanders, onder meer tegen Donald Trump-aanhangers en “Make America Great Again” manifestaties.

“Het laatste jaar hebben Antifa-groepen in de Verenigde Staten actief een breed scala van methoden gebruikt om demonstraties te verstoren”, schrijft Homeland Security.

Volgens Homeland Security heeft AFA zich gevestigd in een groot aantal grote steden, waaronder New York, Philadelphia, Chicago en San Francisco. Alleen al in New Jersey zijn er drie los samengestelde Antifa-groepen.

AFA groeperingen “initiëren geweld” tegen zogenaamde rechtse extremistische bewegingen.

De website bevat een lijst van aanvallen tegen ‘blanke rechtsextremisten’, waaronder een gebeurtenis in juni 2016, waar 300 linkse extremisten 25 leden van de Amerikaanse Traditionalist Worker Party aanvielen met messen, flessen, tegelstenen en betonblokken uit een bouwwerkplaats.

Homeland Security beschrijft ook hoe Antifa werkt met de zogenoemde doxing methode (volgens Wikipedia is dit een methode waarbij men met behulp van internet persoonlijke of gevoelige persoonlijke informatie over een individu of een organisatie zoekt en dit publiceert).

Na de opmerkzame alt right-demonstratie in Charlottesville deze zomer is Antifa in heel het land begonnen met het afbreken en vernietigen van zuidelijke staatssymbolen.

 

Bron:

http://dailycaller.com/2017/07/07/antifa-listed-among-domestic-terrorism-group-by-new-jersey/

http://www.friatider.se/amerikansk-delstat-klassar-afa-som-terrorister

Doe mee met 8.466 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5003 Articles)
Altijd in oppositie.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: