Nieuw

Vlaams seksspeeltje liet zich volpompen en bevruchten door jihadisten en moet nu voor straf haar gsm inleveren.

Het zou je kind maar wezen, de vierentwintigjarige Oost Vlaamse Candide H die zich als opblaaspop liet volpompen door moslim extremisten in Syrië. Twee maal spoot schoot de terrorist kennelijk vol in de poes roos en dit leverde het moslim seksspeeltje evenzoveel ongedierte kinderen op.

Het levende moslim seksspeeltje werd opgepakt op het vliegveld van Zaventem toen ze terug naar Belgenland probeerde te komen van haar kennelijk welverdiende seksvakantie te Syrië. Ze nam twee mini terroristen in de dop mee terug naar huis afkomstig van twee verschillende Syrische oorlogsmisdadigers. Het jongste kind was juist één maand oud toen ze in België aankwamen en verdween samen met moeder achter de tralies. Kan deze alvast wennen denk ik dan maar.

Candide werd ruim twee jaar terug plotseling een goedgelovige toen ze verliefd werd op één van allah zijn laffe moslim honden, in de mainstream media meestal aangeduid als Syrië strijders. Hier in het algemeen aangeduid als zijnde laffe moordenaars, vrouwen onderdrukkers, kinderverkrachters, eenvoudigweg kut moslims of iets in die strekking. Ze vertrok met haar moslim prins op een gejat paard richting oorlogsgebied om wel heel letterlijk haar lichaam te schenken aan de jihad.

Candide werd verliefd op één en ze kreeg er meerdere over zich heen, gezien het feit dat de beide kinderen een andere vader hebben kan het niet anders dan dit moet kloppen. Eerlijk zullen we de seksspeeltjes delen staat bij de volgers van de pedofiel zonder vrede in elk geval wel hoog in het vaandel.

Terug in Vlaanderen werd ze dus opgepakt en opgesloten. Volgens de dienstdoende psychiater is er geen of weinig kans dat ze dit nogmaals zou gaan doen. Dit bleek na maandenlang onderzoek op de jonge moeder. Volgens de zielendokter kan ze best wel weer re-integreren en heeft ze echt wel de radicale islam afgezworen. Wellicht dat iemand deze zielenknijper even uit kan leggen dat er maar één islam is en dat deze gruwelijk is. Een radicale islam is net zo onzinnig als een vredelievende moslim terrorist. Ach buiten dat, volgens de kenner kan de jonge moeder gewoon moeiteloos terugkeren in onze westerse samenleving, hier hoeven wij ons geen zorgen over te maken.

En voor de mensen die zich nu afvragen of seksspeeltje Candide nu geen straf verdient of heeft gekregen heb ik goed nieuws. Ze is keihard aangepakt door justitie en heeft als voorwaarden voor haar vrijlating een verbod meegekregen om op internet te gaan of om een smartphone te bezitten.

Dat zal der leren de moslim sekspop.

met groet Bolo

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

1 Comment on Vlaams seksspeeltje liet zich volpompen en bevruchten door jihadisten en moet nu voor straf haar gsm inleveren.

  1. Dit is op Onwetendheid herblogden reageerde:
    Ach..

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s