Nieuw

Rus in lift wordt boos op baardapen

Doe mee met 2.524 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5189 Articles)
Altijd in oppositie.

20 Comments on Rus in lift wordt boos op baardapen

 1. De enige taal die begrepen wordt door tuig

  Liked by 2 people

 2. Esperanza // september 28, 2017 om 14:24 //

  Maakt mijn dag weer goed. 🙂

  Liked by 1 persoon

 3. Esperanza // september 28, 2017 om 14:28 //

  Zeker en vast een broertje van dit boksertje. 😉

  Liked by 1 persoon

 4. Take them by surprise dat had ie op de sportschool goed ingetraind
  Jammer dat de ondertiteling mist, ik had graag de aanleiding willen weten.

  Liked by 1 persoon

 5. De “superieure” laflims lijken ineens een stuk minder superieur. Kan het wel begrijpen, 3 tegen 1 alleen bij vrouwen, bij mannen 5 tegen 1 tenzij over 60 jaar oud.

  Like

 6. Iets van “eerste klap is een daalder waard”.
  Zo ken ik de Russen, niet afwachten maar gelijk afrekenen. Bijna alle jonge jongens gaan in militaire dienst en het eerste wat ze leren is zelfverdediging. Dat is ook nodig in een hard en groot land als Rusland om überhaupt te overleven.
  Al die jonge gasten krijgen een training vergelijkbaar met onze commando’s. Ga ze dus niet uitdagen, kom je van een kouwe kermis thuis.

  Liked by 4 people

 7. trebor2110 // september 28, 2017 om 19:52 //

  ik dacht Calve pindakaas , daar wordt je groot en sterk van

  Like

 8. Ivan….maar hoe train je de hollanderkes waarvan er zelden een in dienst is geweest? Zie niet zo gauw knokploegjes verschijnen in jullie straten voorlopig.Weinig ”Joris 3 pinters”.

  Liked by 1 persoon

 9. Gewoon weer de militaire dienstplicht invoeren @mahoog. Je hoeft maar om je heen te kijken om te zien wat een feministische maatschappij we zijn geworden, we zijn plat gezegd verwijft tot op het bot. Het begint al op de basis scholen, waar bijna geen mannen meer lesgeven, daarna de vervolg opleidingen met veel linkse vrouwen en tot slot de universiteiten die allemaal hier in NL cultuur marxistisch worden geleid.
  Dus je hebt gelijk, kijk maar naar de “Wees welkom vluchteling” madammekes, we zijn een door en door verslapte en verwijfde lemmingen maatschappij geworden. Er komt dus helemaal geen opstand want onze jongeren zitten alleen al bij de gedachte daaraan met de broek vol, en kunnen dus niet opstaan. En de paar die wel lef hebben?, nou daar weet onze vrouwelijke minister van defensie wel raad mee, de muts.

  Liked by 4 people

 10. Die Russische jongeman is nog heel correct.

  Liked by 2 people

 11. En onze jeugd de helft is voor meer moslims en de andere helft zit in de wajong en licht met een jointje tot 4 uur s’midags in hun nest hup Holland??????

  Liked by 3 people

 12. Vergis je er niet in @Ron, dat in de Randstad de Nederlandse jeugd nog maar 10 – 20 % van de totale jeugd uitmaakt. En niet alleen de randstad , ook bv de grote steden zoals Enschede, Eindhoven, dus dat de helft voor meer moslims is, is logisch omdat NL gezien, de helft al uit moslims bestaat. Het begin van het einde.:-(

  Liked by 1 persoon

 13. Ivan Chapka , dus we kunnen niet meer op onze jongere vertrouwen, hopelijk word er snel weer dienstplicht ingevoerd, de situatie in Ned. in acht genomen zijn we er veel te laat mee, we zijn verloren, toch bedankt voor je inzending, was leerzaam

  Liked by 1 persoon

 14. Snap je nou niet dat als je dienstplicht invoert, dat je dan je eigen vijanden aan het opleiden bent door ze alles over de structuur en wapens te leren.
  Veel succes dan als Nederlandse soldaat, welke kant denk jij nou dat ze zullen kiezen als het mis gaat, de kant van de Nederlandse bevolking of van hun geloofsgenoten.

  Liked by 1 persoon

 15. Dienstplicht Bert, dien je ook alleen maar in te voeren voor 1 paspoortigen. Dat kan ook niet anders, omdat b.v. Turken nog steeds dienstplicht hebben en die NL nationaliteit dan niet erkennen.
  Dus alleen jongeren met 1 nationaliteit, blijven er niet veel moslims over.

  Liked by 1 persoon

 16. Al zouden ze maar 1 paspoort hebben, het blijven mossels die ten alle tijden kiezen voor hun geloof genoten.
  Dan zou je daar ook voor moeten afwijzen, en dat is totaal uitgesloten hier.

  Like

 17. Ben ik met je eens Bert, maar b.v. Turken die zijn allemaal dienstplichtig in Turkije en hebben of betaald of hun dienstplicht uitgediend en je kan geen 2 heren dienen. Dus alle Turken vallen al af. Daarnaast kunnen Marokkanen hun nationaliteit niet verliezen, die kunnen dus m.i. ook niet in het NL leger dienen, vallen dus ook allemaal af. Blijven er nog maar enkelen over die gezien hun adoratie voor een sharia ideologie een S5 (stabiliteit)= ongeschikt, zouden moeten krijgen. Probleem zonder enige wetswijziging opgelost, is dus mijn idee.
  Trouwens de dienstplicht in Nederland is niet afgeschaft maar opgeschort. Ik vraag me dus af hoe dat het werkelijk zit met de eventuele opkomstplicht in crisistijd van dienstplichtigen (wie zijn dienstplichtig in NL).
  Kan iemand hier een antwoord op geven?

  Like

 18. Ivan, dat bedenk ik dat dan wel als het nodig is.
  Ik ben trouwens een dienst weigeraar, een erkende gewetensbezwaarde.
  Ik had er gewoon helemaal geen zin in, en greep elke smoes aan, om er uit te komen zonder straf of maatregelingen.
  Voor me vervangende dienstplicht, ben ik zo gek als een deur verklaard.

  Like

 19. Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Hahahahahahahaha

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: