Nieuw

Playboy-icoon Hugh Hefner (91) overleden

Hugh Hefner, de oprichter van het naaktblad Playboy, is op 91-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn bedrijf Playboy Enterprises afgelopen nacht bekendgemaakt.

Hefner zette de eerste Playboy in elkaar aan zijn keukentafel. Het nummer, uitgebracht in 1953, toonde foto’s van het Amerikaanse icoon Marilyn Monroe. De baas van het Playboy-imperium moest het toen nog doen met een startkapitaal van 600 dollar (511 euro).

Naarmate het succes van zijn blootblad toenam, werd Hefner zelf steeds meer de belichaming van de Playboy. Hij liet zich maar al te graag, gehuld in een zwart zijden pyjama en rood satijnen smokingjasje, omringen door mooie vrouwen op zijn landgoed.

Lees verder:

https://www.ad.nl/economie/playboy-icoon-hugh-hefner-91-overleden~ab389fb4/

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5571 Articles)
Altijd in oppositie.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: